reklama
K
Krasnal77
Gość
Jashi i ja i ja!
6.10 usg Trzeciego trymestru 11:40
Wizyta u lekarza 12.10, 17:00
6.10 usg Trzeciego trymestru 11:40
Wizyta u lekarza 12.10, 17:00
Mamy, ja już po, krew blisko normy chociaż strzałek sporo Hemoglobina 12,3. Szyjka ok, rozwarcia brak, uf...
Odebrałam usg, Jan jednak 1300 szczęścia w 29+5. Bdb, hc, ac blisko norm- odchylenia max 4- 7dni. Kość udowa (fl) odpowiada 28+1. Chyba będzie niski po tatusiu, który ma 173cm. Mam skierowanie ma usg 18października - trzeba kontrolować przepływy i łożysko (mięśniak przy łożysku). Generalnie jest dobrze
Odebrałam usg, Jan jednak 1300 szczęścia w 29+5. Bdb, hc, ac blisko norm- odchylenia max 4- 7dni. Kość udowa (fl) odpowiada 28+1. Chyba będzie niski po tatusiu, który ma 173cm. Mam skierowanie ma usg 18października - trzeba kontrolować przepływy i łożysko (mięśniak przy łożysku). Generalnie jest dobrze
Antiope
Fanka BB :)
Ja tak na szybkiego tylko w tym wątku, bo zaraz zbieramy się z młodym do lekarza.
I my po wizycie. Baltazar będzie wysoki i szczupły. Waży 1548 g co odpowiada 30t5d. Nic dziwnego, że mam zgagę i oddychać nie mogę, bo jak to stwierdziła pani doktor, maluszek bardzo się rozpycha. Nie mogła sprawdzić głowicą stópek, bo miał je pod moimi żebrami. Ciekawa jestem gdzie je będzie trzymał za 2 miesiące...
I my po wizycie. Baltazar będzie wysoki i szczupły. Waży 1548 g co odpowiada 30t5d. Nic dziwnego, że mam zgagę i oddychać nie mogę, bo jak to stwierdziła pani doktor, maluszek bardzo się rozpycha. Nie mogła sprawdzić głowicą stópek, bo miał je pod moimi żebrami. Ciekawa jestem gdzie je będzie trzymał za 2 miesiące...
Załączniki
elifit
Moderatorka
Ja już po usg. Lilka pozostaje Lilką waży już 1350g. Ma nogi długie na 29 tyg, brzuszek na 28 tyg a inne wymiary na 27tyg czyli szczupła i wysoka po mamie ułożona główkowo.
Tsh mam 3.70 mimo brania leków bo spojrzałam w kartę. Trzeba będzie do endo jeszcze. Zapytam też gin na wizycie w pn.
Taką ma buzię cudną
Tsh mam 3.70 mimo brania leków bo spojrzałam w kartę. Trzeba będzie do endo jeszcze. Zapytam też gin na wizycie w pn.
Taką ma buzię cudną
Załączniki
Tuiles
Ja tak na szybkiego tylko w tym wątku, bo zaraz zbieramy się z młodym do lekarza.
Zobacz załącznik 774371 Zobacz załącznik 774370
No! Super chłopak. Ale jak smiga nogami po żebrach to znaczy że już ułożony głową w dół, czeka cierpliwie na wielkie wyjście
Tuiles
Ja już po usg. Lilka pozostaje Lilką waży już 1350g. Ma nogi długie na 29 tyg, brzuszek na 28 tyg a inne wymiary na 27tyg.
Taką ma buzię cudną Zobacz załącznik 774374
Brawo WY!!!! Będzie długonoga piękność!!!!
MyDream
Gratuluje udanej wizyty! Jan spory chlopak, 1300 to juz powazna waga )Mamy, ja już po, krew blisko normy chociaż strzałek sporo Hemoglobina 12,3. Szyjka ok, rozwarcia brak, uf...
Gratuluje!! Rzeczywiscie kawal chlopaka nosisz, super! Z zadyszka i zgaga nie jestes sama, terroryzuja nas MaluchyJa tak na szybkiego tylko w tym wątku, bo zaraz zbieramy się z młodym do lekarza.
Zobacz załącznik 774371 Zobacz załącznik 774370
Gratki!! Cudna, dlugonoga laleczka bedzie )Ja już po usg. Lilka pozostaje Lilką waży już 1350g. Ma nogi długie na 29 tyg, brzuszek na 28 tyg a inne wymiary na 27tyg czyli szczupła i wysoka po mamie ułożona główkowo.
Taką ma buzię cudną Zobacz załącznik 774374
reklama
To było usg standardowe obowiązkowe między 30-32tc. Też mnie waga ucieszyła.Gratulacje, super wieści. To wcale taki malutki Twój Jan nie jest!!!! To było to 3 usg genetyczne?
Ostatnia edycja: