reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

U mnie dziś 27t5d, synuś pozostał synkiem[emoji170][emoji170][emoji170] 1405g szczęścia:) z wielkości wychodzi 29t5d :)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
U mnie dziś 27t5d, synuś pozostał synkiem[emoji170][emoji170][emoji170] 1405g szczęścia:) z wielkości wychodzi 29t5d :)

a8doqqmz725nh9h0.png

Mój synek w 29t5d 1350 g. Wszystkie parametry w normie i przepływu też tylko zdjęcia z3d znów nie dostałam bo dzidzia uparty i zasłonił się skutecznie
Myślę, że nie będzie jakiś strasznie wielki . Jego brat miał 58 cm i 3680g, ale urodziłam w 42 tc.

Gratulacje duzych synkow :)

a moja Lilka w 26 tyg miala dokładnie 773 więc jeszcze mniej ale mój lekarz stwierdził ze wszystko dobrze więc sie na razie nie przejmuje :) zobacze ile będzie mieć na kolejnej wizycie 26 września :)
Mój Szymek w 24 tygodniu mial 640 g o ile dobrze pamietam, +/- 98g. Niedlugo pojde na usg to sie przekonam. Chce isc tak kolo 30 tygodnia.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

hej a widac cos na tych usg z okoli 30 tyg? bo mi lekarze juz na polowkowym to tylko mazaje jakies pokazali:( teraz mam za 2 tyg ale sie widokow juz nie spodziewam:(
duze macie te chlopaki ale ciekawa jestem wynikow Gabini bo przy polowkowym jej dzieciatko bylo najwieksze chyba?
Gabinia wzywana do podania wagi po usg!:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

hej a widac cos na tych usg z okoli 30 tyg? bo mi lekarze juz na polowkowym to tylko mazaje jakies pokazali:( teraz mam za 2 tyg ale sie widokow juz nie spodziewam:(
duze macie te chlopaki ale ciekawa jestem wynikow Gabini bo przy polowkowym jej dzieciatko bylo najwieksze chyba?
Gabinia wzywana do podania wagi po usg!:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja mam teraz 30 tc, to Ci powiem co dziś zobaczyłam jak wrócę. Niestety nie będzie 4d :sad:

Gramma ja tak jak zdjecie wstawilam. Nawet ząbki w dziąsłach widac. Wargi sromowe tez widzialam. Serduszko czterokomorowe. Nochalek rączki pepowine. I to bez pokazywania przez lekarza. Moze to od sprzetu zalezy. A ogladalismy tylko 2d i tak fajnie było.

Ja w ogole zapomnialam Wam powiedziec ze my juz mielismy usg 3 trymestru teraz we wtorek :D podobno lozysko mam nisko ale glowka jest przed lozyskiem wiec nie ma na dzien dzisiejszy przeciwwskazań do sn :) za 4 tyg dostane skierowanie do szpitala na zaplanowanie porodu. Kurde jak ten czas leci. Zdecydowalam juz ze bede rodzic w tej klinice blisko mnie co zawsze leze w szpitalu. Jedyne co by sie zmienilo to jak mala by sie teraz chciala urodzic. No to wiadomo ze zawioza ja / nas do specjalistycznego szpitala dla wczesniakow

reklama
Dzis 22 wrzesnia Wizytuja:
- Antiope
- Elifit
- K8sad
- Lenam77

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa

22 wrzesnia ( czwartek) *12.30 usg - Antiope
22 wrzesnia ( czwartek) *15.00 - Elifit
22 wrzesnia ( czwartek) - K8sad
22 wrzesnia ( czwartek) usg - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 15.00 - Elifit
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Daarikaa
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Bonusowa
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Ritia
26 wrzesnia ( poniedzialek) usg- Karelka
27 wrzesien ( wtorek) ktg *10.30 - Aneta_ck
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
28 wrzesnia ( sroda) - Karelka
28 wrzesnia ( sroda) - Pajuinka
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
29 wrzesnia ( czwartek) *13.30 - Elunia1983
29 wrzesnia ( czwartek) *18.30 - Nonkatoja
3 pazdziernik ( poniedziałek) - xXxIzuLQaxXx
3 pazdziernik ( poniedziałek) - Lisiamama
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa
4 pazdziernik ( wtorek) usg * 10.30 - Aneta_ck
4 pazdziernik ( wtorek) usg - MsmaNadii2
5 pazdziernik ( sroda) *9.00- Joshi
5 pazdziernik ( sroda) - Luxuorius
6 pazdziernik (czwartek) usg *11.40 - Krasnal77
6 pazdziernik ( czwartek)*18.40- Antiope
10 pazdziernik ( poniedziałek) - Creativo
12 pazdziernik ( sroda) - Pajuinka
12 pazdziernik ( sroda) *17.00 - Krasnal77
13 pazdziernik ( czwartek) *9.00 - K8sad
14 pazdziernik ( piatek) - Noemi87
18 pazdziernik ( wtorek) - Lenam77
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry