K
Krasnal77
Gość
U mnie dziś 27t5d, synuś pozostał synkiem[emoji170][emoji170][emoji170] 1405g szczęścia z wielkości wychodzi 29t5d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś 27t5d, synuś pozostał synkiem[emoji170][emoji170][emoji170] 1405g szczęścia z wielkości wychodzi 29t5d
Mój synek w 29t5d 1350 g. Wszystkie parametry w normie i przepływu też tylko zdjęcia z3d znów nie dostałam bo dzidzia uparty i zasłonił się skutecznie
Myślę, że nie będzie jakiś strasznie wielki . Jego brat miał 58 cm i 3680g, ale urodziłam w 42 tc.
Eli ja też. O 12.30Gratki wizyt dziewczyny
Ja jutro usg
Mój Szymek w 24 tygodniu mial 640 g o ile dobrze pamietam, +/- 98g. Niedlugo pojde na usg to sie przekonam. Chce isc tak kolo 30 tygodnia.a moja Lilka w 26 tyg miala dokładnie 773 więc jeszcze mniej ale mój lekarz stwierdził ze wszystko dobrze więc sie na razie nie przejmuje zobacze ile będzie mieć na kolejnej wizycie 26 września
Ja mam teraz 30 tc, to Ci powiem co dziś zobaczyłam jak wrócę. Niestety nie będzie 4dhej a widac cos na tych usg z okoli 30 tyg? bo mi lekarze juz na polowkowym to tylko mazaje jakies pokazali teraz mam za 2 tyg ale sie widokow juz nie spodziewam
duze macie te chlopaki ale ciekawa jestem wynikow Gabini bo przy polowkowym jej dzieciatko bylo najwieksze chyba?
Gabinia wzywana do podania wagi po usg!))
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!