reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

W skrocie powiem tak wszystko w porzadku glukoza i reszta wynikow wyszly ok nawet mi morfo sie poprawila przez miesiac wiec jestem zadowolona, badac mnie nie badal 10 pazdziernika bede miala usg, zerknal w rozpiske ze szpitala i powiedzial, ze nie mozna bagatelizowac wymiotow i ze bardzo dobrze, ze pojechalam i tyle ;)
Przez miesiac mam 1kg na plusie czyli w ciazy przytylam 5kg

Ostatnia edycja:
reklama
Juz po wizycie :) na ktg wszystko dobrze. Skurczy brak. Szyjka bez zmian zamknieta. Jedyne co to ta hemoglobina mi spada. Mimo brania zelaza dwa razy dziennie spadla juz do 10.3 a przed tabletkami było 11.6. Przytylam 1.4 kg w 3 tygodnie. Malutka ma rozmiary ok. Glowka jak zawsze wieksza ale wszystko w normie. I uwaga wazy juz 1600 gram :D ciesze sie bardzo bo balam sie ze w razie w takie malenstwo sie urodzi. Za tydzień kobtrola ktg i za dwa tyg tez. Raczej juz do porodu bede co tydzien przychodzić.

Juz po wizycie :) na ktg wszystko dobrze. Skurczy brak. Szyjka bez zmian zamknieta. Jedyne co to ta hemoglobina mi spada. Mimo brania zelaza dwa razy dziennie spadla juz do 10.3 a przed tabletkami było 11.6. Przytylam 1.4 kg w 3 tygodnie. Malutka ma rozmiary ok. Glowka jak zawsze wieksza ale wszystko w normie. I uwaga wazy juz 1600 gram :D ciesze sie bardzo bo balam sie ze w razie w takie malenstwo sie urodzi. Za tydzień kobtrola ktg i za dwa tyg tez. Raczej juz do porodu bede co tydzien przychodzić.

Super wieści, bardzo się cieszę. A z tą hemoglobiną co zrobią, dostaniesz więcej żelaza czy jak?

No wlansie nic nie mówił. Mam brac dalej zelazo tak jak biore i zobaczymy.

A to buzka moja malutka
1474364593052.jpg

Załączniki

• 1474364593052.jpg
    1474364593052.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 334

Jeeej ale już mały wielki człowiek :) u mnie połowa tego co u Ciebie :)

Dzis 20 wrzesnia Wizytuja:
- Zuzanna8704
- Aneta_ck
- Klarolina
- Lenam77
- Grama80

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa

20 wrzesnia ( wtorek) *9.10 - Zuzanna8704
20 wrzesnia ( wtorek) *10.30 - Aneta_ck
20 wrzesnia ( wtorek) * 11.20 - Klarolina
20 wrzesnia ( wtorek) * 13.00 - Lenam77
20 wrzesnia ( wtorek) * 14.00 -Grama80
21 wrzesnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
22 wrzesnia ( czwartek) *12.30 usg - Antiope
22 wrzesnia ( czwartek) *15.00 - Elifit
22 wrzesnia ( czwartek) - K8sad
22 wrzesnia ( czwartek) usg - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 15.00 - Elifit
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Daarikaa
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Bonusowa
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Ritia
26 wrzesnia ( poniedzialek) usg- Karelka
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
28 wrzesnia ( sroda) - Karelka
28 wrzesnia ( sroda) - Pajuinka
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
29 wrzesnia ( czwartek) *13.30 - Elunia1983
29 wrzesnia ( czwartek) *18.30 - Nonkatoja
3 pazdziernik ( poniedziałek) - xXxIzuLQaxXx
3 pazdziernik ( poniedziałek) - Lisiamama
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa
4 pazdziernik ( wtorek) usg - MsmaNadii2
5 pazdziernik ( sroda) *9.00- Joshi
5 pazdziernik ( sroda) - Luxuorius
6 pazdziernik ( czwartek)*18.40- Antiope
10 pazdziernik ( poniedziałek) - Creativo
12 pazdziernik ( sroda) - Pajuinka
14 pazdziernik ( piatek) - Noemi87
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, ja juz o wizycie. Juz nawet obiad ugotowałam, choc maz wraca z pracy dopiero o 19. Z Franulkiem wszystko dobrze, stwierdzilismy z lekarzem, ze raczej urodzi sie malutki bo na moj 29 tydzien wazy 1135 gram. Ale ja tez urodzilam sie malutka, wiec moze porod bede miala w razie czego delikatniejszy, oby. Glukoza dobrze, mocz dobrze caly czas mam brac zelazo i dostalam krem dowciny bo zaczyna sie pojawiac jakas infekcja, choc narazie nieodczuwalna dla mnie. Serduszko Frania to najpiekniejsza melodia na swiecie.

Do góry