reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ooo Elunia chyba ta glukoza spłynęła po Tobie jak po kaczce :) ot tak byłam sobie i wróciłam :D mam nadzieję, że w pon będę mogła powiedzieć to samo...
I powiesz to samo:) nie taki diabeł straszny. .. jedynie co to po wypiciu glukozy byłam strasznie głodna, ale przeszło po chwili. Najgorsze siedzenie na tyłku 2 godzinki, dobrze mieć towarzystwo :) Będę z tobą myślami w poniedziałek :) Aha wyniki ok, cukrzycy nie mam:) Ale niestety tarczyca zaczyna świrowac i tak długo dawała radę, w poprzedniej ciąży prędzej się zbuntowala. . Chyba pora na endokrynologa coby za nudno nie było.

Melduję się po wizycie ;) Dzisiaj cały dzień mam dobry humor bo zobaczyłam moją niunię:) Waży już 1.080, ułożenie podłużne miednicowe, dlatego tak kopie mamusie na dole ;) łożysko na tylniej ścianie, parametry w normie, według daty z OM tydzień 27+3, według USG 27+6, a według parametrów jeszcze inaczej...
Dziewczynka pozostaje dziewczynką i ma śliczny lekko zadarty nosek tak jak jej braciszek :biggrin2:
Ja przytyłam niecały kilogram więc wszystko fajnie :) tylko morfologia na granicy, mam jeść buraczki, jajka i pić soki marchewkowe..

Miłego wieczorku

Już mało nam zostało. Bliżej niż dalej. Dzieci rosną. Aż patrzeć jak za chwilę posypia się porody. Na forum giną kolejne grupy. Przed nami tylko wrześniowe, październikowe i listopadowe. Tylko trzy. Biorąc pod uwagę, że wrzesień w połowie to już blisko. Ja w połowie listopada mam mieć rozwiązanie. To tylko niecałe 8 tygodni.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis 16 wrzesnia Wizytuja:
- Didi133
-Noemi87

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa

16 wrzesnia ( piatek) * 17.45 - Didi133
16 wrzesnia ( piatek) - Noemi87
19 wrzesnia ( poniedzialek)* 15.30 -Creativo
20 wrzesnia ( wtorek) *10.30 - Aneta_ck
20 wrzesnia ( wtorek) * 11.20 - Klarolina
20 wrzesnia ( wtorek) * 13.00 - Lenam77
20 wrzesnia ( wtorek) * 14.00 -Grama80
21 wrzesnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
22 wrzesnia ( czwartek) *15.00 - Elifit
22 wrzesnia ( czwartek) - K8sad
22 wrzesnia ( czwartek) usg - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 15.00 - Elifit
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Daarikaa
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Bonusowa
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Ritia
26 wrzesnia ( poniedzialek) usg- Karelka
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
28 wrzesnia ( sroda) - Karelka
28 wrzesnia ( sroda) - Pajuinka
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
29 wrzesnia ( czwartek) *13.30 - Elunia1983
29 wrzesnia ( czwartek) *18.30 - Nonkatoja
3 pazdziernik ( poniedziałek) - xXxIzuLQaxXx
3 pazdziernik ( poniedziałek) - Lisiamama
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa
4 pazdziernik ( wtorek) usg - MsmaNadii2
5 pazdziernik ( sroda) *9.00- Joshi
5 pazdziernik ( sroda) - Luxuorius
12.10 pazdziernik ( sroda) - Pajuinka
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi mogłabys mnie dopisać na 20 wrzesnia 9.10 wizyta + usg III trym. ?
Będę wdzięczna

Gratuluję udanych wizyt
A ja dzisiaj po wizycie u diabetologia , bo z krzywej pierwszy pomiar na czczo trochę powyżej normy. Mam mierzyć cukier, zrezygnować ze słodkości, trzymać diete i nie przytyć za dużo. Myślałam , że mi się uda bez tego , ale jak mus to mus .

reklama
Hej ja dopiero teraz bo wczoraj wyjazd do rodziców zawrócił mi w głowie. U mojej Frani wszytko ok waży 850g w 25tc. Ile cm nie wiem:( położenie miednicowe mam nadzieję że się przekręcić jeszcze. No ale glukoza wyszła idealnie jak i mocz. Niestety krew troche spadła to żelazo biorę no i najgorsze że ciśnienie poszlo do góry ponad 140 i lekarka kazała mierzyć puki co bez leków całe szczęście. No i u mnie kolejne 3kg na plus. Grunt że mała ma wymiary idealne bez żadnych odbiegów od normy:)

Do góry