reklama
elunia1983
Fanka BB :)
I powiesz to samo nie taki diabeł straszny. .. jedynie co to po wypiciu glukozy byłam strasznie głodna, ale przeszło po chwili. Najgorsze siedzenie na tyłku 2 godzinki, dobrze mieć towarzystwo Będę z tobą myślami w poniedziałek Aha wyniki ok, cukrzycy nie mam Ale niestety tarczyca zaczyna świrowac i tak długo dawała radę, w poprzedniej ciąży prędzej się zbuntowala. . Chyba pora na endokrynologa coby za nudno nie było.Ooo Elunia chyba ta glukoza spłynęła po Tobie jak po kaczce ot tak byłam sobie i wróciłam mam nadzieję, że w pon będę mogła powiedzieć to samo...
noemi87
Melduję się po wizycie Dzisiaj cały dzień mam dobry humor bo zobaczyłam moją niunię Waży już 1.080, ułożenie podłużne miednicowe, dlatego tak kopie mamusie na dole łożysko na tylniej ścianie, parametry w normie, według daty z OM tydzień 27+3, według USG 27+6, a według parametrów jeszcze inaczej...
Dziewczynka pozostaje dziewczynką i ma śliczny lekko zadarty nosek tak jak jej braciszek
Ja przytyłam niecały kilogram więc wszystko fajnie tylko morfologia na granicy, mam jeść buraczki, jajka i pić soki marchewkowe..
Miłego wieczorku
Dziewczynka pozostaje dziewczynką i ma śliczny lekko zadarty nosek tak jak jej braciszek
Ja przytyłam niecały kilogram więc wszystko fajnie tylko morfologia na granicy, mam jeść buraczki, jajka i pić soki marchewkowe..
Miłego wieczorku
cytrusowa85
elunia &noemi&aneta pieknie dziewuszki rosną.♥
Ktoras jeszcze będzie mieć corcie po synku?
Ktoras jeszcze będzie mieć corcie po synku?
Już mało nam zostało. Bliżej niż dalej. Dzieci rosną. Aż patrzeć jak za chwilę posypia się porody. Na forum giną kolejne grupy. Przed nami tylko wrześniowe, październikowe i listopadowe. Tylko trzy. Biorąc pod uwagę, że wrzesień w połowie to już blisko. Ja w połowie listopada mam mieć rozwiązanie. To tylko niecałe 8 tygodni.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Ja ostatnio zobaczyłam majówki i byłam w szoku! Jak to szybko leci! Pamiętam jak się cieszyłysmy jak się styczniowki pojawiły. Szok....
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzanna8704
Joshi mogłabys mnie dopisać na 20 wrzesnia 9.10 wizyta + usg III trym. ?Dzis 16 wrzesnia Wizytuja:
- Didi133
-Noemi87
Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa
16 wrzesnia ( piatek) * 17.45 - Didi133
16 wrzesnia ( piatek) - Noemi87
19 wrzesnia ( poniedzialek)* 15.30 -Creativo
20 wrzesnia ( wtorek) *10.30 - Aneta_ck
20 wrzesnia ( wtorek) * 11.20 - Klarolina
20 wrzesnia ( wtorek) * 13.00 - Lenam77
20 wrzesnia ( wtorek) * 14.00 -Grama80
21 wrzesnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
22 wrzesnia ( czwartek) *15.00 - Elifit
22 wrzesnia ( czwartek) - K8sad
22 wrzesnia ( czwartek) usg - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 15.00 - Elifit
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Daarikaa
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Bonusowa
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Ritia
26 wrzesnia ( poniedzialek) usg- Karelka
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
28 wrzesnia ( sroda) - Karelka
28 wrzesnia ( sroda) - Pajuinka
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
29 wrzesnia ( czwartek) *13.30 - Elunia1983
29 wrzesnia ( czwartek) *18.30 - Nonkatoja
3 pazdziernik ( poniedziałek) - xXxIzuLQaxXx
3 pazdziernik ( poniedziałek) - Lisiamama
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa
4 pazdziernik ( wtorek) usg - MsmaNadii2
5 pazdziernik ( sroda) *9.00- Joshi
5 pazdziernik ( sroda) - Luxuorius
12.10 pazdziernik ( sroda) - Pajuinka
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2
Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie
[/COLOR][/I][/B][/U]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Będę wdzięczna
zuzanna8704
Gratuluję udanych wizyt
A ja dzisiaj po wizycie u diabetologia , bo z krzywej pierwszy pomiar na czczo trochę powyżej normy. Mam mierzyć cukier, zrezygnować ze słodkości, trzymać diete i nie przytyć za dużo. Myślałam , że mi się uda bez tego , ale jak mus to mus .
A ja dzisiaj po wizycie u diabetologia , bo z krzywej pierwszy pomiar na czczo trochę powyżej normy. Mam mierzyć cukier, zrezygnować ze słodkości, trzymać diete i nie przytyć za dużo. Myślałam , że mi się uda bez tego , ale jak mus to mus .
reklama
Hej ja dopiero teraz bo wczoraj wyjazd do rodziców zawrócił mi w głowie. U mojej Frani wszytko ok waży 850g w 25tc. Ile cm nie wiem położenie miednicowe mam nadzieję że się przekręcić jeszcze. No ale glukoza wyszła idealnie jak i mocz. Niestety krew troche spadła to żelazo biorę no i najgorsze że ciśnienie poszlo do góry ponad 140 i lekarka kazała mierzyć puki co bez leków całe szczęście. No i u mnie kolejne 3kg na plus. Grunt że mała ma wymiary idealne bez żadnych odbiegów od normy