reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Hej dziewczęta !
Przyszła i moja kolej na krzywą cukrowa... Jestem po wypiciu, na razie nie ma tragedii choć na samym początku trochę mnie złapało na wymioty.... Mała oszalała [emoji43] marzę o moich smacznych kanapkach, które grzecznie czekają w torbie :(

reklama
Ana powodzenia! Chyba najgorsze za Toba a kanapeczki coraz blizej ;)

Mocne kciuki za wizytujace! [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja tez dzisiaj wizytuje u poloznej, zobaczymy czego sie dzisiaj dowiem :) Bede chciala 'wyprosic' 3 usg , ktore nie za bardzo chca tutaj robic, ale oni na pierwszym Malego zle zmierzyli i wypadl im ze wszystkich norm na drugim badaniu... Wiec polozna ostatnio lekko spanikowana chce nas 'obserwowac'. Takze moze sie uda i bedziemy mieli dodatkowe usg to bym nie musiala specjalnie do swojego gina jechac :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Dzis 16 wrzesnia Wizytuja:
- Creativo

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa

19 wrzesnia ( poniedzialek)* 15.30 -Creativo
20 wrzesnia ( wtorek) *9.10 - Zuzanna8704
20 wrzesnia ( wtorek) *10.30 - Aneta_ck
20 wrzesnia ( wtorek) * 11.20 - Klarolina
20 wrzesnia ( wtorek) * 13.00 - Lenam77
20 wrzesnia ( wtorek) * 14.00 -Grama80
21 wrzesnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
22 wrzesnia ( czwartek) *12.30 usg - Antiope
22 wrzesnia ( czwartek) *15.00 - Elifit
22 wrzesnia ( czwartek) - K8sad
22 wrzesnia ( czwartek) usg - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 15.00 - Elifit
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Daarikaa
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Bonusowa
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Ritia
26 wrzesnia ( poniedzialek) usg- Karelka
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
28 wrzesnia ( sroda) - Karelka
28 wrzesnia ( sroda) - Pajuinka
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
29 wrzesnia ( czwartek) *13.30 - Elunia1983
29 wrzesnia ( czwartek) *18.30 - Nonkatoja
3 pazdziernik ( poniedziałek) - xXxIzuLQaxXx
3 pazdziernik ( poniedziałek) - Lisiamama
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa
4 pazdziernik ( wtorek) usg - MsmaNadii2
5 pazdziernik ( sroda) *9.00- Joshi
5 pazdziernik ( sroda) - Luxuorius
6 pazdziernik ( czwartek)*18.40- Antiope
10 pazdziernik ( poniedziałek) - Creativo
12 pazdziernik ( sroda) - Pajuinka
14 pazdziernik ( piatek) - Noemi87
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Ostatnia edycja:
Creativo trzymam kciuki! :happy:
Joshi a mnie proszę dopisz 22 wrzesień 12.30 usg III trymestru i 6 października o 18.40 wizyta. Chyba zapomniałam wcześniej podać, bo nie ma mnie na liście :happy:

reklama
Do góry