xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Badanie palpacyjneTo ja zapytam tak. Czy oprócz usg robią wam jeszcze jakieś badania bo mi tylko usg
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badanie palpacyjneTo ja zapytam tak. Czy oprócz usg robią wam jeszcze jakieś badania bo mi tylko usg
Gratki wizyty moja tez ma zawsze bpd większe. Czasami o 7 dni czasami o 4. Roznie to wyglada. Zapytalam o to ostatnio doktora. Czy glowka nie jest za duza a brzuszek za maly bo byl pare dni do tylu to pokazal mi wykres z siatką centylowa czy jak się to nazywa na usg. I tam zaznaczone sa pomiary z wszystkich usg i udzie idealnie po srodku siatki wiec wszystko dobrze. Nie martw sie. Skoro lekarz nic nie mowi wiec musi byc ok.Ja już po wizycie wszystko w normie, pan doktor zbadał moja dziewuche wzdłuż i w poprzek 26+2 waży 856g
Jedyna rzecz jaka dosyć odbiega od reszty parametrów to BPD, wychodzi o tydzień wieksze, ale nie wzbudziło to żadnego dodatkowego zainteresowania ze strony lekarza, więc mam nadzieję, że jest ok
No i co ? Tyłkiem się odwróciła, więc nawet nie było jak jej obejrzeć [emoji14] nawet ręki czy stopki nie chciała pokazać tak wierzgala [emoji14]
Super wieści.Ja już po wizycie wszystko w normie, pan doktor zbadał moja dziewuche wzdłuż i w poprzek 26+2 waży 856g
Jedyna rzecz jaka dosyć odbiega od reszty parametrów to BPD, wychodzi o tydzień wieksze, ale nie wzbudziło to żadnego dodatkowego zainteresowania ze strony lekarza, więc mam nadzieję, że jest ok
No i co ? Tyłkiem się odwróciła, więc nawet nie było jak jej obejrzeć [emoji14] nawet ręki czy stopki nie chciała pokazać tak wierzgala [emoji14]