reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Joshi intuicja matczyna :-) najważniejsze ze zdrowy maluch :-)
Lenam gratulacje :-)
A ja dzisiaj odebrałam wyniki wszystko mam w normie tylko w krzywej pierwszy wynik mam zbyt wysoki , bo 5,13 przy normie 5,10 ' a drugi i trzeci pomiar miescie.sie w normie. Miala ktoras taka sytuacje ?

reklama
Joshi intuicja matczyna :-) najważniejsze ze zdrowy maluch :-)
Lenam gratulacje :-)
A ja dzisiaj odebrałam wyniki wszystko mam w normie tylko w krzywej pierwszy wynik mam zbyt wysoki , bo 5,13 przy normie 5,10 ' a drugi i trzeci pomiar miescie.sie w normie. Miala ktoras taka sytuacje ?
Coz to za normy 5,13? Mówisz o glukozie? U mnie był zakres podany, na czczo 90. Miałam 95, pozostałe wyniki w normie. Stosuję dietę (przynajmniej się staram, chociaż pracując to trudne do opanowania). Mierzę cukier 4x dziennie. Jest w normie, czasami poranny ciut przekroczony np. 92 :)

Dziewczyny ja przyjelam to calkiem gladko. Fakt pierwsze slowa no to mamy chlopca troche mnie zawiodly. Zrobilo mi sie przez moment przykro. Ale lekarz zaczol zartowac. Wszystko dokladnie pokazywac. Maly zaczol otwierac buzke, zakrywal raczka twarz i nagle ten caly smutek ze mnie zlecial.patrzylam na ten monitor I wiedzialam ze kocham go nad zycie.
Kazde dziecko jest nam przypisane mi widocznie nie sa Dane córki.
Jest przesliczny! I moj.
Moje przeczucie mnie nie mylilo I byc moze ze bylo tak silne nie doswiadczylam az tak silnego zawodu. Choc mimo wszystko troche mi szkoda tego wozka w panterke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi było smutno jak lekarz powiedział, że będę miała 4 synów. Znam te uczucie.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

MyDream I Ewna czekamy na wiesci!!!

Oj kochana a ja pisałam na grudniowe mamuski he he no u nas jest ok no mam tą dietę teraz cukrzycową do piątku a w piątek się dowiem czy zostaje przy samej diecie czy jeszcze dojdzie insulina.. no oby było ok noo a dziś byłam na 17 u lekarza na tym USG dokładnym co robią raz w trymestrze i mega jestem zadowolona lekarz badał synka ponad godzinę już nie mogłam leżeć wszystko mnie bolało na wznak.. synek roZwija się prawidłowo waży 437 gram rośnie w siłę i strasznie się wierci, skaczę aż ciężko mu fotkę ładną zrobić he he ale ważne że wszystko jest prawidłowo :) cieszę się naprawdę mój synuś dzielny ;*

Oj kochana a ja pisałam na grudniowe mamuski he he no u nas jest ok no mam tą dietę teraz cukrzycową do piątku a w piątek się dowiem czy zostaje przy samej diecie czy jeszcze dojdzie insulina.. no oby było ok noo a dziś byłam na 17 u lekarza na tym USG dokładnym co robią raz w trymestrze i mega jestem zadowolona lekarz badał synka ponad godzinę już nie mogłam leżeć wszystko mnie bolało na wznak.. synek roZwija się prawidłowo waży 437 gram rośnie w siłę i strasznie się wierci, skaczę aż ciężko mu fotkę ładną zrobić he he ale ważne że wszystko jest prawidłowo :) cieszę się naprawdę mój synuś dzielny ;*
Cieszę się, że twój chłopczyk zdrowy i ruchliwy :) oby tak dalej!

Dzis 24 sierpnia 2016
wizytujące :Daarikaa, Krasnal77, Luxuorius

MOcne kciuki kochane za Was i Wasze maleństwa.

24 sierpnia ( środa) *17.45 - Daarikaa
24 sierpnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
24 sierpnia ( sroda) * 19.00 - Luxuorius
25 sierpnia ( czwartek ) * 11.20 usg - K8sad
26 sierpnia ( piatek) *9.30 - Kalana
26 sierpnia (piatek) * 11.00 -Noemi87
29 sierpnia (poniedzialek) *8.30 - Tuiles
29 sierpnia (poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
29 sierpnia (poniedziałek ) * 12.00 - Elifit
29 sierpnia ( poniedziałek) * 10.00 - Aneta_ck
29 sierpnia ( poniedziałek) * -17.30 Bonusowa
30 sierpnia ( wtorek) -Elunia1983
30 sierpnia ( wtorek) *12.10 - Zuzanna8704
31 sierpnia ( sroda) - Pola.
1 wrzesnia ( czwartek) * 12.00 - Ewna
1 wrzesnia (czwartek) *19.20 - Nonkatoja
6 wrzesnia ( wtorek) * 16.30 - Gabinia
5 wrzesnia ( poniedzialek) * 18.00 - Madzia.Ch.1995
7 wrzesnia ( sroda) *8.00 - Joshi
8 wrzesnia ( czwartek) *19.00 - Antiope
14 wrzesnia ( sroda) - K8sad
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

Ostatnia edycja:
Dzis 24 sierpnia 2016
wizytujące :Daarikaa, Krasnal77

MOcne kciuki kochane za Was i Wasze maleństwa.

24 sierpnia ( środa) *17.45 - Daarikaa
24 sierpnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
25 sierpnia ( czwartek ) * 11.20 usg - K8sad
26 sierpnia ( piatek) *9.30 - Kalana
26 sierpnia (piatek) * 11.00 -Noemi87
29 sierpnia (poniedzialek) *8.30 - Tuiles
29 sierpnia (poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
29 sierpnia (poniedziałek ) * 12.00 - Elifit
29 sierpnia ( poniedziałek) * 10.00 - Aneta_ck
29 sierpnia ( poniedziałek) * -17.30 Bonusowa
30 sierpnia ( wtorek) -Elunia1983
30 sierpnia ( wtorek) *12.10 - Zuzanna8704
31 sierpnia ( sroda) - Pola.
1 wrzesnia (czwartek) *19.20 - Nonkatoja
6 wrzesnia ( wtorek) * 16.30 - Gabinia
5 wrzesnia ( poniedzialek) * 18.00 - Madzia.Ch.1995
7 wrzesnia ( sroda) *8.00 - Joshi
8 wrzesnia ( czwartek) *19.00 - Antiope
14 wrzesnia ( sroda) - K8sad
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

ja mam dzis na 19-ta :)

reklama
Jestem laski!!! Neta mam tylko u mamy. Na niemieckiej karcie Neta wylaczylam bo chyba bym poszla z torbami.

Tak wiec moje dziecko jest silne duze I zdrowe. Zadnych wad nie stwierdzono. Wszystkie narzady w normie. Szyjka mega dluga 4,40 !!!!!! Nie zwiastujaca szybkiego porodu choc raz moze uda mi sie donosic do terminu.
I bardzo pokaźny dorodny PINDOR miedzy nogami.
Nie do pomylenia.
Pierwsze przylozenie glowicy usg i juz wiedzialam!!!
Dyndal sobie swobodnie miedzy udami! Tym razem bez krepacji I zawstydzenia.

Przedstawiam FABIANA.
Antiope proszę popraw liste [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Zobacz załącznik 769103

jednak synus!!!! gratuluje!!!! no to mamy przewage chlopcow na grudniowkach :)

Do góry