elifit
Moderatorka
O mater deo nie spodziewałam się że Zosia taki myk zrobi
Czyli przeczucie cie nie myliło.
Jak to Joshi przyjęła?
Czyli przeczucie cie nie myliło.
Jak to Joshi przyjęła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joshi jednak przeczucie Cię nie myliło.Jestem laski!!! Neta mam tylko u mamy. Na niemieckiej karcie Neta wylaczylam bo chyba bym poszla z torbami.
Tak wiec moje dziecko jest silne duze I zdrowe. Zadnych wad nie stwierdzono. Wszystkie narzady w normie. Szyjka mega dluga 4,40 !!!!!! Nie zwiastujaca szybkiego porodu choc raz moze uda mi sie donosic do terminu.
I bardzo pokaźny dorodny PINDOR miedzy nogami.
Nie do pomylenia.
Pierwsze przylozenie glowicy usg i juz wiedzialam!!!
Dyndal sobie swobodnie miedzy udami! Tym razem bez krepacji I zawstydzenia.
Przedstawiam FABIANA.
Antiope proszę popraw liste [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 769103
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Joshi, gratulacje Jan Mieszko ma nowego kumpla. Ściski.Dziewczyny ja przyjelam to calkiem gladko. Fakt pierwsze slowa no to mamy chlopca troche mnie zawiodly. Zrobilo mi sie przez moment przykro. Ale lekarz zaczol zartowac. Wszystko dokladnie pokazywac. Maly zaczol otwierac buzke, zakrywal raczka twarz i nagle ten caly smutek ze mnie zlecial.patrzylam na ten monitor I wiedzialam ze kocham go nad zycie.
Kazde dziecko jest nam przypisane mi widocznie nie sa Dane córki.
Jest przesliczny! I moj.
Moje przeczucie mnie nie mylilo I byc moze ze bylo tak silne nie doswiadczylam az tak silnego zawodu. Choc mimo wszystko troche mi szkoda tego wozka w panterke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale pisane ci super synowe i wnuczki :*Dziewczyny ja przyjelam to calkiem gladko. Fakt pierwsze slowa no to mamy chlopca troche mnie zawiodly. Zrobilo mi sie przez moment przykro. Ale lekarz zaczol zartowac. Wszystko dokladnie pokazywac. Maly zaczol otwierac buzke, zakrywal raczka twarz i nagle ten caly smutek ze mnie zlecial.patrzylam na ten monitor I wiedzialam ze kocham go nad zycie.
Kazde dziecko jest nam przypisane mi widocznie nie sa Dane córki.
Jest przesliczny! I moj.
Moje przeczucie mnie nie mylilo I byc moze ze bylo tak silne nie doswiadczylam az tak silnego zawodu. Choc mimo wszystko troche mi szkoda tego wozka w panterke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]