no mi kazdy gadal, bedziesz rzygac, zemdlejesz, bedzie ci slabo i ja z takim nastawieniem jechalam a ja co? cytrynka w ruch i na dwa lyki, musialam to wypic, wyjscia nie mialamKażdy inaczej reaguje. Mi się nie chciało wymiotować ale zmuliło mnie trochę, bo strasznie duszno tam było i musiałam wyjść na powietrze, później Panie otworzyły dla mnie okno i od razu było lepiej ale ja sobie dodałam trochę cytrynki i dzięki temu było mi łatwiej wypić.. A była też dziewczyna i jak tylko wzięła łyka to od razu na wymioty ją wzięło, poszła i zwróciła i badanie do powtórki.. ale i tak wygrał facet, który też miał glukozę i po jakimś czasie od wypicia zasnął, a żeby tego było mało to później poszedł jeszcze sobie zapalić papieroska i dostał opierdziel
reklama
noemi87
Fanka BB :)
Odebrałam wyniki, krzywa cukrowa myślę, że ok, chociaż po godzinie dość wysokie stężenie cukru, ale to chyba normalne, a po dwóch już spadło, ale co innego zaprząta moją głowę teraz..dziewczyny miałyście już robione anty HBs ? jaki powinien być prawidłowy wynik? trochę poczytałam już na ten temat, ale wszędzie co innego pisze i już sama nie wiem czy jest ok..
Tuiles
Odebrałam wyniki, krzywa cukrowa myślę, że ok, chociaż po godzinie dość wysokie stężenie cukru, ale to chyba normalne, a po dwóch już spadło, ale co innego zaprząta moją głowę teraz..dziewczyny miałyście już robione anty HBs ? jaki powinien być prawidłowy wynik? trochę poczytałam już na ten temat, ale wszędzie co innego pisze i już sama nie wiem czy jest ok..
Sprawdziłam w swojej karcie ciąży. Pod pozycją Hbs mam tylko napis "ujemny". Niewiele Ci to pewnie pomoże.
Właśnie odebrałam dzisiejsze wyniki. Szczęśliwie toxo nadal ujemne krzywa cukrowa wyszła jakoś dziwnie:
na czczo: 75,6; po 1 h 78,5, a po 2 h 65,2. Jakiś taki niewyczuwalny ten skok... dziwne.
creativo
ja mam w wynikach HBS 0,00 ujemnyOdebrałam wyniki, krzywa cukrowa myślę, że ok, chociaż po godzinie dość wysokie stężenie cukru, ale to chyba normalne, a po dwóch już spadło, ale co innego zaprząta moją głowę teraz..dziewczyny miałyście już robione anty HBs ? jaki powinien być prawidłowy wynik? trochę poczytałam już na ten temat, ale wszędzie co innego pisze i już sama nie wiem czy jest ok..
elifit
Moderatorka
Ja jeszcze nie wiem poprzednio miałam dodatni
noemi87
Ja jeszcze nie wiem poprzednio miałam dodatni
A ja poprzednio miałam ujemny.. I jak miałaś dodatni to co ginekolog mówił ? Bo im więcej czytam tym bardziej się zaczynam niepokoić..
creativo
z tego co czytałam to jest to ważne podczas porodu a nie zagraża maleństwu dopóki jest w brzuchu ... po porodzie dziecko dostaje po prostu dodatkowy zastrzyk także nie ma co się nakręcać niepotrzebnieA ja poprzednio miałam ujemny.. I jak miałaś dodatni to co ginekolog mówił ? Bo im więcej czytam tym bardziej się zaczynam niepokoić..
K
Krasnal77
Gość
Drogie Panie... Leoś pozostaje chłopcem i chyba już nie ma wątpliwości, że chłopcem się urodzi
23t 5d- 806g prawie 100% wiekszy niz 3 sierpnia
A co najważniejsze zdrowy jak ryba!![emoji170][emoji170]
reklama
super gratulację, piękne imięDrogie Panie... Leoś pozostaje chłopcem i chyba już nie ma wątpliwości, że chłopcem się urodzi