reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja mam krzywa zrobic jak wyjde ze szpitala, lub w szpitalu mi zrobia. Tak mi doktorka powiedziala.

Jeszcze zapomnialam Wam napisac ze z ta nerka u malucha moze byc tak ze to co tam ma moze zaczac rosnac i juz do konca trzeba to obserwowac i mierzyc [emoji17]

Jestem tak zdenerwowana tym wszystkim ze caly czas mnie boli brzuch i mam delikatne skurcze [emoji22]

Byli juz u mnie moi rodzice, przyjechali specjalnie. Tesciowa z tesciem wzieli dziewczyny do siebie zebym mogla lezec spokojnie. Tesciowa specjalnie wziela wolne zeby dziewczyny u niej spaly zebym rano na spokojnie mogla jechac.. Wszyscy sie martwia

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Izu super że jest wsparcie, to jest bardzo ważne.

Joshiiiiiiiiii

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja mam krzywa zrobic jak wyjde ze szpitala, lub w szpitalu mi zrobia. Tak mi doktorka powiedziala.

Jeszcze zapomnialam Wam napisac ze z ta nerka u malucha moze byc tak ze to co tam ma moze zaczac rosnac i juz do konca trzeba to obserwowac i mierzyc [emoji17]

Jestem tak zdenerwowana tym wszystkim ze caly czas mnie boli brzuch i mam delikatne skurcze [emoji22]

Byli juz u mnie moi rodzice, przyjechali specjalnie. Tesciowa z tesciem wzieli dziewczyny do siebie zebym mogla lezec spokojnie. Tesciowa specjalnie wziela wolne zeby dziewczyny u niej spaly zebym rano na spokojnie mogla jechac.. Wszyscy sie martwia

Dobrze ze jest ktos kto moze Cie troszkę odciążyć. Napij sie meliski włącz jakis fil posluchaj muszyki. Rozluznij sie troszke zeby synek sie nie stresowal.

Dobrze ze jest ktos kto moze Cie troszkę odciążyć. Napij sie meliski włącz jakis fil posluchaj muszyki. Rozluznij sie troszke zeby synek sie nie stresowal.

Dzieki, wszystkim Wam dziekuje. I przepraszam ze tak panikuje ale tak ciezko na sercu jak trzeba zostawic dzieci.. jeszcze teraz mi ta mlodsza plakala zebym nigdzie nie jechala [emoji17] nie jest to proste.. ja je klade do spania, ja im czytam bajki, ja jestem gdy cos boli.. Olivka jest taka bardziej samodzielna, rozumie wszystko, ale Olusia.. wiadomo ze z tatusiem fajnie, ale mama to mama..

No joshiiiiii !!!! Czekamy :)
Dziewczynki no piszcie jak po wizytach!!!

Ja po krzywej jestem, w piątek miałam

Naczczo 104 ( bo zarlam słodycze dnia poprzedniego) norma do 99.
Po godzinie 160 ( w poprzedniej ciąży 178)
Po 2 godz 132 (w poprzedniej ciąży 148).
Czyli wyniki jak najbardziej w normie (prócz cukru naczczo).

Tydzień wcześniej glukoza naczczo była 92,
Dwa tyg temu 99 . wszystko z surowicy.
Zależy co jem ... Dieta pewnie mnie czeka

reklama
Jestem laski!!! Neta mam tylko u mamy. Na niemieckiej karcie Neta wylaczylam bo chyba bym poszla z torbami.

Tak wiec moje dziecko jest silne duze I zdrowe. Zadnych wad nie stwierdzono. Wszystkie narzady w normie. Szyjka mega dluga 4,40 !!!!!! Nie zwiastujaca szybkiego porodu choc raz moze uda mi sie donosic do terminu.
I bardzo pokaźny dorodny PINDOR miedzy nogami.
Nie do pomylenia.
Pierwsze przylozenie glowicy usg i juz wiedzialam!!!
Dyndal sobie swobodnie miedzy udami! Tym razem bez krepacji I zawstydzenia.

Przedstawiam FABIANA.
Antiope proszę popraw liste [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

1471895091806.jpg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471895091806.jpg
    1471895091806.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 367
Do góry