reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Izulqa kochana zalaza szewek zobaczysz I jeszcze dzidzia przenosisz poza termin. Trzymam kciuki bardzo mocno za Was. Bedzie dobrze.
Lenam kciukam za Was za wizyte.
Trzymajcie za mnie .jade na wroclaw zaraz na wozki [emoji7][emoji7][emoji7] I na 17.15 usg.oby maluszek byl zdrowy I zobaczycie ze moje przeczucie sie potwierdzi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kciukamy za was wszystkie :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzis 22 sierpnia 2016
wizytujące :Xxxizulqaxxx ,Lenam77, joshi

MOcne kciuki kochane za Was i Wasze maleństwa.

22 sierpnia (poniedzialek) * 10.00 - Xxxizulqaxxx
22 sierpnia (poniedzialek)*15.30 - Lenam77
22 sierpnia ( poniedzialek) * 17.15 usgd4 - Joshi
22 sierpnia ( poniedzialek)*19.39 - Lenam77
24 sierpnia ( środa) *17.45 - Daarikaa
24 sierpnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
25 sierpnia ( czwartek ) * 11.20 usg - K8sad
26 sierpnia ( piatek) *9.30 - Kalana
26 sierpnia (piatek) * 11.00 -Noemi87
29 sierpnia (poniedzialek) *8.30 - Tuiles
29 sierpnia (poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
29 sierpnia (poniedziałek ) * 12.00 - Elifit
29 sierpnia ( poniedziałek) * 10.00 - Aneta_ck
29 sierpnia ( poniedziałek) * -17.30 Bonusowa
30 sierpnia ( wtorek) -Elunia1983
30 sierpnia ( wtorek) *12.10 - Zuzanna8704
31 sierpnia ( sroda) - Pola.
1 wrzesnia (czwartek) *19.20 - Nonkatoja
6 wrzesnia ( wtorek) * 16.30 - Gabinia
5 wrzesnia ( poniedzialek) * 18.00 - Madzia.Ch.1995
7 wrzesnia ( sroda) *8.00 - Joshi
8 wrzesnia ( czwartek) *19.00 - Antiope
14 wrzesnia ( sroda) - K8sad
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

Kciuki za wizytujace:) Joshi oby dziewczynka[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy :*

I tak placze co chwile.. Jutro na pewno bede spokojniejsza jak sie wszystko wyjasni. Wiem ze trzeba isc do szpitala i wiem ze mi pomoga. Nie wiem jak dluga jest szyjka bo mi doktorka nie powiedziala, powiedziala tylko ze jest krotka, miekka i jest lekkie rozwarcie. Bolalo mnie okropnie przy badaniu..i dalej mnie boli i tam w srodku i brzuch caly z tych nerwow chyba [emoji22]

Sa tez plusy tego pobytu w szpitalu, bo zrobia mi wszystkie badania, posprawdzaja jeszcze te nerki dzidziusia, itd.

Anetka damy rade.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ktoś dzisiaj wizytuje? Jeśli tak to kciukamy. Joshi urlopuje, to i grafik z wizytami gdzieś się zapodział ;)
ja jutro wizytuje. kciuki przyjmuje ale nie ma co wpisywac na liste - podam juz kolejny termin.licze ze to bedzie formalnosc
Hej, ja juz po wizycie. Siedze i rycze juz od godziny [emoji17] jednak te bole w pachwinach to przez skracajaca szyjke. Mam skrocona szyjke i zaczela sie rozwierac i musze isc do szpitala [emoji17][emoji17] jutro rano jade.. Jestem zalamana [emoji22]

dawaj znac jak sytuacja. zycze zeby jak najlepiej. ja sie z oficjalnym zwolnieniem na zone lub meza nie spotkalam ale jak maz byl chory to szlam do mojego ogolnego i cos tam wymyslalismy zeby mogla dostav kilka dni l4

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Maja mnie pobadac wzdluz i wszerz. Tyle wiem. Wiecej sie dowiem jutro. Mialam dzis jechac, no ale musze sie spakowac itd..

Orientujecie sie jak to jest z tym pobytem w szpitalu. Maz moze dostac zaswiadczenie ze jestem w szpitalu i ze nie ma sie kto zajac dziecmi? Takie cos a'la zwolnienie z pracy ?

Iza chyba moze , ale najlepiej zadzwon na infolinie zus i tam Co dokladnie powiedza co i jak sie nalezy

Ja dzisiaj byłam na badaniach , procz tych standardowych mialam krzywa i krzepliwosc krwi i zobaczymy . Wynik i juz pewno sa, ale nie wiem czy zdaze odebrac dzisiaj. To czekanie mnie dobilo bylam na.7.15 , a juz w.lab bylo 15 osob przedena i takim sposobem wyszlam stamtad okolo 11 .

Iza , Anetka trzymam za Was kciuki &&&

Ja dzisiaj byłam na badaniach , procz tych standardowych mialam krzywa i krzepliwosc krwi i zobaczymy . Wynik i juz pewno sa, ale nie wiem czy zdaze odebrac dzisiaj. To czekanie mnie dobilo bylam na.7.15 , a juz w.lab bylo 15 osob przedena i takim sposobem wyszlam stamtad okolo 11 .

Iza , Anetka trzymam za Was kciuki &&&

Mnie czeka to cukrowe cholerstwo w środę ;(

reklama
A ja jak zwykle czytam, ale mało pisze. 3mam kciuki za dziewczyny w szpitalu coby bylo wszystko ok, bo innej opcji nie ma. I z niecierpliwością czekam na info od Joshi ... ja jeszcze tydzień i będę może wiedzieć czy mojej dziewczynie nic nie uroslo między nóżkami. Chyba ostatnia jestem która nie ma pewności choć na 90 procent. Bo na 100 to przy porodzie jak to mówi moja gin.

Do góry