reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Maja mnie pobadac wzdluz i wszerz. Tyle wiem. Wiecej sie dowiem jutro. Mialam dzis jechac, no ale musze sie spakowac itd..

Orientujecie sie jak to jest z tym pobytem w szpitalu. Maz moze dostac zaswiadczenie ze jestem w szpitalu i ze nie ma sie kto zajac dziecmi? Takie cos a'la zwolnienie z pracy ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż powinien dostać opiekę na żonę, niech powie jak wygląda sytuacja i lekarz na pewno mu wystawi.
Nie martw się, przebadają Cię, będziesz spokojniejsza, ja też miałam problemy z szyjką, ale wszystko dobrze się skończyło, trzymam kciuki aby tak było i u Ciebie

reklama
Izulka kochana trzymaj sie. Nie płacz jest dużo opcjo zeby ratowac szyjke. Widzisz ja od soboty mam te bole i do głowy dostaje. Dalej czekam na usg ale wiedziałam ze to tyle potrwa. Boje sie tak samo jak Ty. Bedzie dobrze u nas. Nie martw sie. Najwazniejsze ze dzidziuś zdrowy a na reszte cos sie poradzi. Ile ma ta szyjka u Ciebie?

Joshi chyba cos kolo 17:00 ma wizyte?

a8doqqmz725nh9h0.png

Hej, ja juz po wizycie. Siedze i rycze juz od godziny [emoji17] jednak te bole w pachwinach to przez skracajaca szyjke. Mam skrocona szyjke i zaczela sie rozwierac i musze isc do szpitala [emoji17][emoji17] jutro rano jade.. Jestem zalamana [emoji22]

Izulqa nie płacz... Perspektywa szpitala przeraża ale robisz to dla dziecka przecież. Kochana trzymam za Was kciuki. Pamiętaj- to tylko faza przejściowa- tak to traktuj... Jesteśmy z Tobą myślami i sercami :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maja mnie pobadac wzdluz i wszerz. Tyle wiem. Wiecej sie dowiem jutro. Mialam dzis jechac, no ale musze sie spakowac itd..

Orientujecie sie jak to jest z tym pobytem w szpitalu. Maz moze dostac zaswiadczenie ze jestem w szpitalu i ze nie ma sie kto zajac dziecmi? Takie cos a'la zwolnienie z pracy ?

nie wiem jak to jest z precedurami :( daj znac jak juz bedziesz na miejscu, trzymam kciuki by wszystko bylo ok :)

Zapomnialam dopisac. U nas niestety nie chcieli wystawic mężowi zaswiadczenia i musial wziasc nahpierw urlop a potem do mojego rodzinnego poszedl po zwolnienie ze synek jest chory i z nim zostac musi. No ale to inny kraj i inne procedury. Wydaje mi sie ze w Polsce powinni bez problemu to wystawic

Hej, ja juz po wizycie. Siedze i rycze juz od godziny
emoji17.png
jednak te bole w pachwinach to przez skracajaca szyjke. Mam skrocona szyjke i zaczela sie rozwierac i musze isc do szpitala
emoji17.png
emoji17.png
jutro rano jade.. Jestem zalamana
emoji22.png

O żesz Ty! Nie płacz. Trzymaj się dzielnie kochana! Dobrze, że w odpowiednim czasie trafiłas do lekarza. I spokojnie, w szpitalu pozakładają Ci co trzeba i będzie wszystko ok, zobaczysz.

Joshi i Creativo, kciuki za Maluchy! Joshi za Malucha w spódnicy! :p

reklama
Dzis 22 sierpnia 2016
wizytujące :Xxxizulqaxxx ,Lenam77, joshi

MOcne kciuki kochane za Was i Wasze maleństwa.

22 sierpnia (poniedzialek) * 10.00 - Xxxizulqaxxx
22 sierpnia (poniedzialek)*15.30 - Lenam77
22 sierpnia ( poniedzialek) * 17.15 usgd4 - Joshi
22 sierpnia ( poniedzialek)*19.39 - Lenam77
24 sierpnia ( środa) *17.45 - Daarikaa
24 sierpnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
25 sierpnia ( czwartek ) * 11.20 usg - K8sad
26 sierpnia ( piatek) *9.30 - Kalana
26 sierpnia (piatek) * 11.00 -Noemi87
29 sierpnia (poniedzialek) *8.30 - Tuiles
29 sierpnia (poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
29 sierpnia (poniedziałek ) * 12.00 - Elifit
29 sierpnia ( poniedziałek) * 10.00 - Aneta_ck
29 sierpnia ( poniedziałek) * -17.30 Bonusowa
30 sierpnia ( wtorek) -Elunia1983
30 sierpnia ( wtorek) *12.10 - Zuzanna8704
31 sierpnia ( sroda) - Pola.
1 wrzesnia (czwartek) *19.20 - Nonkatoja
6 wrzesnia ( wtorek) * 16.30 - Gabinia
5 wrzesnia ( poniedzialek) * 18.00 - Madzia.Ch.1995
7 wrzesnia ( sroda) *8.00 - Joshi
8 wrzesnia ( czwartek) *19.00 - Antiope
14 wrzesnia ( sroda) - K8sad
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry