reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Boze drogi, oby wszystko by dobrze!!!! zaloza pessar czy jak? mowili co zrobia?
Maja mnie pobadac wzdluz i wszerz. Tyle wiem. Wiecej sie dowiem jutro. Mialam dzis jechac, no ale musze sie spakowac itd..

Orientujecie sie jak to jest z tym pobytem w szpitalu. Maz moze dostac zaswiadczenie ze jestem w szpitalu i ze nie ma sie kto zajac dziecmi? Takie cos a'la zwolnienie z pracy ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, ja juz po wizycie. Siedze i rycze juz od godziny [emoji17] jednak te bole w pachwinach to przez skracajaca szyjke. Mam skrocona szyjke i zaczela sie rozwierac i musze isc do szpitala [emoji17][emoji17] jutro rano jade.. Jestem zalamana [emoji22]

Iza ściskam :( bardzo mi przykro :( wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się :(

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Hej, ja juz po wizycie. Siedze i rycze juz od godziny [emoji17] jednak te bole w pachwinach to przez skracajaca szyjke. Mam skrocona szyjke i zaczela sie rozwierac i musze isc do szpitala [emoji17][emoji17] jutro rano jade.. Jestem zalamana [emoji22]

Trzymamy mocno kciuki. Nie denerwuj się założą pessar i jeszcze przenosisz ;) najważniejsze że z dzidziusiem w porządku :*

cb7wugpju04jz4q8.png

Maja mnie pobadac wzdluz i wszerz. Tyle wiem. Wiecej sie dowiem jutro. Mialam dzis jechac, no ale musze sie spakowac itd..

Orientujecie sie jak to jest z tym pobytem w szpitalu. Maz moze dostac zaswiadczenie ze jestem w szpitalu i ze nie ma sie kto zajac dziecmi? Takie cos a'la zwolnienie z pracy ?

Powinien dostać zwolnienie na członka rodziny. Niech mu szpital wystawi

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja mam -3,25 w obu oczach i astygmatyzm 1,5 i 0,75 o ile dobrze pamietam, bo karta zostala o okulisty i bedzie do odbioru z okularami [emoji6]

Jak szlam rodzic druga corke 4 lata temu to mialam cos kolo -1,5 wade, wiec sporo sie poglebila za ten czas.

Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze [emoji11]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba opieka nad dziećmi mu się należy. Głowa do gory- wszystko będzie ok.

A joshi miała mieć te usg juz rano i czemu się nie odzywa???

Powodzenia dla wszystkich wizytujących.

O matko Izulka trzymam kciuki by wszystko było ok, pewnie pessar Ci założą. Będziesz musiała się oszczędzać, Pisz co i jak!!!
Buziaki, musi być dobrze :*

reklama
Do góry