reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Tuiles ja tez mialam taka schize ze to wody plodowe. Caly czas mam bieliznę mokrą i zmieniam wkladki i majtki a dwoch lekarzy mi powiedziało ze to nie wody płodowe. Trzeba im wierzyc:) ze stringami przyszło się pożegnać:)

Ja stringów w ogóle nie noszę, bo są niewygodne. Poza tym zwiększają ryzyko infekcji.

Elifit pisz ja tu z walkiem (do malowania) w ręce czekam kogo nosisz
Pisz pisz pisz dziewuszka?

Daarika karelka a u Was ile dzieciatka waza?

Intuicja nie zawiodła [emoji4] marzenie się spełniło [emoji179] [emoji179] [emoji179] 47 mm i 400g :) BĘDZIE DRUGA CÓRA [emoji322] [emoji322] [emoji322]
uploadfromtaptalk1469633451359.jpeg

cb7wugpju04jz4q8.png

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469633451359.jpeg
    uploadfromtaptalk1469633451359.jpeg
    5,6 KB · Wyświetleń: 419
reklama
A który u Cb już tydzień? Wiesz już jaka płeć? Mój mąż stawia na syna a mi to obojętne na córkę przynajmniej mam imię wybrane a na syna brak pomysłów :p
Bylam dzis u lekarza. Zrobil mi usg. Mojej dzidzi prawdopodobnie urusl sisior . W piątek na lepszym sprzęcie bd ogladac. Tylko glowka jak w 19 tyg o tydzień mniejsza

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry