reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Intuicja nie zawiodła [emoji4] marzenie się spełniło [emoji179] [emoji179] [emoji179] 47 mm i 400g :) BĘDZIE DRUGA CÓRA [emoji322] [emoji322] [emoji322] Zobacz załącznik 764763

cb7wugpju04jz4q8.png
[/QUO

Super, gratulacje :)

reklama
ja sie pozegnalam 4 lata temu. mialam nawracajace infekcje i lekarz mi zwrocil uwage. depilacja brazylijska tez odpada:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
No ja akurat depilacji to się nie umiem wyrzec :-p Stringów już dawno nie noszę.

Intuicja nie zawiodła [emoji4] marzenie się spełniło [emoji179] [emoji179] [emoji179] 47 mm i 400g :) BĘDZIE DRUGA CÓRA [emoji322] [emoji322] [emoji322] Zobacz załącznik 764763
SUPER! Ale Ci zazdroszczę! Gratulacje! :happy:

cb7wugpju04jz4q8.png

Gratulacje dziewczyny! Serio więcej mamy chłopców? Gdzie mogę znaleźć listę grudniowek oraz ich dzieci... Szukam i nie umiem odnaleźć

reklama
A jeszcze moja córeczka nie jest wpisana :)
Gratuluję córeczki!

Sancia to gratulacje synka!

Dziękuję za gratulacje. Powiem szczerze że chyba od początku czułam że będzie dziewczynka ale nie chciałam dopuścić tej myśli do siebie ze strachu że się rozczaruję. To mi logistycznie ułatwia wiele spraw. Dziewczyny będą w jednym pokoju, będą mieć dobry kontakt no i mogę wydać chłopięce ubranka :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnia edycja:
Do góry