A który u Cb już tydzień? Wiesz już jaka płeć? Mój mąż stawia na syna a mi to obojętne na córkę przynajmniej mam imię wybrane a na syna brak pomysłów
reklama
Tuiles
Fanka BB :)
U mnie sądząc sie wody plodowe były nie do pomylenia. Leciało tak że co poruszenie się miałam całe ubranie mokre. Dosłownie jak bym się zesikala
u mnie nie było tego tyle jak np uplawow że majtki ledwo mokre, tylko gacie, spodnie, nogawki itp.
Czułam że Leci ale za cholere tego nie mogłam powstrzymać jak np mocz.
Do tego wody plodowe mają słodkawy zapach, całkiem.inny niż mocz czy śluz.
No też mi się wydawało, że gdyby to były wody to chyba leciałoby co chwilę. Są podobno jakieś testy na to w aptekach. Muszę poszukać czegoś takiego, bo w Krk teraz przez ŚDM to lekarza nie uświadczysz...
Zdarzajà siè upławy to norma, czasami sà tak obfite, że zaleca diè noszenie wkładek Nie martw siè.Dziewczyny czy Wam też zdarzają się takie wodniste upławy? U mnie od 2-3 dni rano tak się właśnie zdarza i później 1-2 razy w ciągu dnia. To mogą być - nie daj Bóg - sączące się wody płodowe? Ech, kolejna schiza...
Antiope
Ze mnie tak leciało w pierwszej ciąży, że też się martwiłam, czy to nie wody. Ale doczytałam w necie, że tak się zdarza i się uspokoiłam. Wiem, że w aptece są specjalne wkładki, które się zabarwiają jeśli to są wody płodowe. Nie mam natomiast pojęcia ile kosztują.Dziewczyny czy Wam też zdarzają się takie wodniste upławy? U mnie od 2-3 dni rano tak się właśnie zdarza i później 1-2 razy w ciągu dnia. To mogą być - nie daj Bóg - sączące się wody płodowe? Ech, kolejna schiza...
Nonkatoja
elunia1983
Powodzenia na wizytach, 3mam kciuki
Tuiles
Ze mnie tak leciało w pierwszej ciąży, że też się martwiłam, czy to nie wody. Ale doczytałam w necie, że tak się zdarza i się uspokoiłam. Wiem, że w aptece są specjalne wkładki, które się zabarwiają jeśli to są wody płodowe. Nie mam natomiast pojęcia ile kosztują.
Tydzień temu miałam wizytę u gina i wszystko było z wodami ok, więc mam nadzieję, ze schizuję.
Ale obdzwoniłam wszystkie możliwe apteki w Krakowie i znalazłam takie wkładki, o jakich piszesz. Przetestuję, zobaczę co to warte. Gdyby któraś z Was też chciała lub potrzebowała takich, dajcie znać, dam namiary.
reklama
elifit
Moderatorka
ja mam wiecznie mokre majty