reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Hej! ja dziś miałam mega zalatany dzień, teraz mam chwilke żeby napisac. Myslalam ze dziś będę miała polowkowe ale mam się umowic na nie za około 2tyg,bo mam 19 tydzień skończony. Dzis było mierzenie szyjki(nie wiem ile ma) ale lekarz mowi ze ladnie, wiec nie dopytywałam. Dzidzia ma 385g, serduszko 140/min i wszystko jest git.

Ellifit Karelka gratuluje córeczek!!! super!!!!

Elifit gratulacje córki !!!!
Ja też się cieszę że będę miała chłopca, bo dwóch chłopaków tak jak dwie córki mogą być długo w jednym pokoju :)

Ja mam wizytę 1 sierpnia i oby ten mój syn pozostał synem!!!!

Gratulacje dziewczyny dobrych wyników :)

Elifit, wielkie gratulacje! Bardzo się cieszę twoim szczęściem :)))

f2w3yx8d53zjrig5.png

Intuicja nie zawiodła [emoji4] marzenie się spełniło [emoji179] [emoji179] [emoji179] 47 mm i 400g :) BĘDZIE DRUGA CÓRA [emoji322] [emoji322] [emoji322] Zobacz załącznik 764763

cb7wugpju04jz4q8.png
no nareszcie dziewczynka! gratuluje i sama zaczynam sie czuc coraz mocniej wyrozniona ze czekam na corke skoro az taka mamy dysproporcje w statystyce 2/3 do 1/3 na korzesc chlopcow!
No ja akurat depilacji to się nie umiem wyrzec :-p Stringów już dawno nie noszę.
wyrzeklam sie brazylijskiej:) calkowicie nie! ...chociaz teraz maz mi odmawia pomocy bo mowi ze krem mi zaszkodzi a golarka sie ostatnio zacielem i narobilam paniki ze krwawie i kazal mi odpuscic w ciazy bo on nie chce sie denerwowac:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

A jeszcze moja córeczka nie jest wpisana :)
Zaraz wpiszę Ci córcię, ale na przyszłość wszelkie prośby o zmiany bardzo proszę na pw, bo tak jak już wspominałam na forum ogólnym łatwo coś przeoczyć, a poza tym ciężko mi spamiętać jakie informacje już były wprowadzane, a jakie nie. JAK COŚ SIĘ U WAS ZMIENIA, ALBO JAK CHCECIE BYĆ WPISANE NA LISTĘ, BO JESZCZE WAS W OGÓLE NIE MA, TO PISZCIE NA PW.

no nareszcie dziewczynka! gratuluje i sama zaczynam sie czuc coraz mocniej wyrozniona ze czekam na corke skoro az taka mamy dysproporcje w statystyce 2/3 do 1/3 na korzesc chlopcow!

wyrzeklam sie brazylijskiej:) calkowicie nie! ...chociaz teraz maz mi odmawia pomocy bo mowi ze krem mi zaszkodzi a golarka sie ostatnio zacielem i narobilam paniki ze krwawie i kazal mi odpuscic w ciazy bo on nie chce sie denerwowac:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Na mnie kremy nie działają. Mogę trzymać nie wiem jak długo, a włosy jak były tak są. Jak byłam w bardziej zaawansowanej ciąży, to golił mnie tam D, teraz też go będę prosić, ale na razie daję radę.

Pajuinka Pola Bonusowa kciuki z dzis dziewczyny o której wizytujecie? Jest stresik?

Mojeboje kciuki za jutro &&&&&%

Oby maluchy sie pokazaly cale i zdrowe. I za wizytujace co nie pamięta tez KCIUKI:)

Przed nami wizyty:

27 lipca (środa) * 14.00 - Karelka
27 lipca (środa) *14.30 - Elifit
27 lipca ( środa) * 16.30 - Daarikaa
28 lipca ( czwartek) *10.45 - K8sad
28 lipca (czwartek) *11.00 - Pola
28 lipca ( czwartek ) - Pajuinka
29 lipca (piątek) - Sancia880
29 lipca ( piątek) - Noemi87
29 lipca ( piątek) - * 18.30 - Ritia
30 lipca ( sobota) * 10.40 - Kleo93
30 lipca ( sobota) * 10.40 - Mojeboje
1 sierpnia ( poniedziałek) * 8.40 - Lola Lolitta
1 sierpnia ( poniedziałek) *10.00 - MyDream
1 sierpnia ( poniedziałek) * 16.45 - Ana Ana
2 sierpnia (wtorek) * 20.10 - Lookata
3 sierpnia ( środa ) * 18.00 - Kleo93
4 sierpnia (czwartek) * 19.20 - Nonkatoja
8 sierpnia ( poniedziałek) * 9.00 - Antiope
8 sierpnia ( poniedziałek) * 18 - Madzia. Ch.1995
10 sierpnia ( środa) * 8.00 - Joshi
10 sierpnia (środa) * 14.40 - Gabinia
16 sierpnia ( wtorek) - Didi133
17 sierpnia ( środa) * 17.30 - Tuiles
17 sierpnia ( środa) * - Pajuinka
29 sierpnia (poniedziałek ) * 12 - Elifit
30 sierpnia ( wtorek) -Elunia1983

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie.

hop dla listy!
Powodzenia dziś wizytującym!

reklama
Golenie to jest coś czego nienawidzę :( Kremu nie można w ciąży przynajmniej nie zaleca się bo to to chemiczne i może bardziej podrażniać. Po goleniu maszynką mam wieczne krostki. Nogi golę elektryczną. Wosku i depilatora sie boję. Kurcze dobrze że w grudniu rodzimy :p

Do góry