reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Chłopcy mają lżej w życiu ;)
Ale rozumiem, ja wiedząc, że teraz planujemy ostatnie dziecko też marzę o córce. Chyba, że zaliczymy jeszcze kiedyś wpadkę :D

Dzięki dziewczyny. Nie ma mowy o pomyłce. Tylko przyłożyła głowicę, a ja zerknęłam i już wiedziałam. Zapytałam tylko dla pewności: "Chłopak?" A ona "Nie da się ukryć" No ale najważniejsze, że jest zdrowy mój kawał chłopa. mam jakieś 4,5 miesiąca, żeby się z tym pogodzić
Joshi myślałam o Was podczas tego badania. Mam nadzieję, że choć u Ciebie będzie jednak córcia

Chłopcy mają lżej w życiu ;)
Ale rozumiem, ja wiedząc, że teraz planujemy ostatnie dziecko też marzę o córce. Chyba, że zaliczymy jeszcze kiedyś wpadkę :D
No ginka widząc moje rozczarowanie sama stwierdziła, że koło 40 tki często zdarzają się wpadki. No i ona sama nie ma córki o której marzyła. Mówi, że realizuje się z chrześnicą.

Będziecie mieć fajne synowe i same wnuczki :*

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny, czytajàc was po dzisiejszych wizytach i patrzàc na zdjècia, aż siè łza radości zakrèciła. Szczèście, że dzieciaczki zdrowe i śliczne! Jeszcze parè miesiècy i bèdziemy zamieszczać zdjècia dzieci na świecie!! Trzymam kciuki za nas wszystkie.

Dzięki dziewczyny. Nie ma mowy o pomyłce. Tylko przyłożyła głowicę, a ja zerknęłam i już wiedziałam. Zapytałam tylko dla pewności: "Chłopak?" A ona "Nie da się ukryć" No ale najważniejsze, że jest zdrowy mój kawał chłopa. mam jakieś 4,5 miesiąca, żeby się z tym pogodzić
Joshi myślałam o Was podczas tego badania. Mam nadzieję, że choć u Ciebie będzie jednak córcia
Oj kochana jesteś. Wiesz ja się już pogodziłam że pierwsza wypowiedź lekarza o płci była o chłopaku.
Zresztą ja od początku czuje chłopca.

Chłopaki będą się trzymać razem kochana. Będą sie bawi razem i na dyskoteki się wymyka też razem [emoji16][emoji6]

Antiope ja wiem, ze ciezko sie pogodzic jesli sie nie planuje potem kolejnych dzieci, sama jestem ciekawa kto u mnie mieszka, ale nam naprawde jest obojetne, moze przy kolejnym zaczne marudzic :laugh2:

Ja myślę że jak się rodzi pierwsza dziewczynka to wtedy naprawdę obojętne jest matce co będzie drugie. W drugą stronę jest odwrotnie.
Ba u mnie będzie trzecie a i tak skrycie marzę o siostrzyczce.
Po prostu rodzeństwo o jednej płci ma więcej plusów niż mieszane :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Antiope najwazniejsze ze zdrowy...Ja do tej pory miałam mocne przeczucie ze u mnie w brzuchu zamieszkuje ona,ale powoli nastawiam się ze może być inaczej . Też raczej nie planujemy więcej dzieci i córka byłaby spełnieniem marzeń. Ale myślę że chłopaki w niewielkim odstępie czasu będą mieć ze sobą świetny kontakt i i jaka oszczędność w garderobie :-p

Do góry