reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Chłopcy mają lżej w życiu ;)
Ale rozumiem, ja wiedząc, że teraz planujemy ostatnie dziecko też marzę o córce. Chyba, że zaliczymy jeszcze kiedyś wpadkę :D

Dzięki dziewczyny. Nie ma mowy o pomyłce. Tylko przyłożyła głowicę, a ja zerknęłam i już wiedziałam. Zapytałam tylko dla pewności: "Chłopak?" A ona "Nie da się ukryć" No ale najważniejsze, że jest zdrowy mój kawał chłopa. mam jakieś 4,5 miesiąca, żeby się z tym pogodzić
Joshi myślałam o Was podczas tego badania. Mam nadzieję, że choć u Ciebie będzie jednak córcia

Chłopcy mają lżej w życiu ;)
Ale rozumiem, ja wiedząc, że teraz planujemy ostatnie dziecko też marzę o córce. Chyba, że zaliczymy jeszcze kiedyś wpadkę :D
No ginka widząc moje rozczarowanie sama stwierdziła, że koło 40 tki często zdarzają się wpadki. No i ona sama nie ma córki o której marzyła. Mówi, że realizuje się z chrześnicą.

Będziecie mieć fajne synowe i same wnuczki :*

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny, czytajàc was po dzisiejszych wizytach i patrzàc na zdjècia, aż siè łza radości zakrèciła. Szczèście, że dzieciaczki zdrowe i śliczne! Jeszcze parè miesiècy i bèdziemy zamieszczać zdjècia dzieci na świecie!! Trzymam kciuki za nas wszystkie.

Dzięki dziewczyny. Nie ma mowy o pomyłce. Tylko przyłożyła głowicę, a ja zerknęłam i już wiedziałam. Zapytałam tylko dla pewności: "Chłopak?" A ona "Nie da się ukryć" No ale najważniejsze, że jest zdrowy mój kawał chłopa. mam jakieś 4,5 miesiąca, żeby się z tym pogodzić
Joshi myślałam o Was podczas tego badania. Mam nadzieję, że choć u Ciebie będzie jednak córcia
Oj kochana jesteś. Wiesz ja się już pogodziłam że pierwsza wypowiedź lekarza o płci była o chłopaku.
Zresztą ja od początku czuje chłopca.

Chłopaki będą się trzymać razem kochana. Będą sie bawi razem i na dyskoteki się wymyka też razem [emoji16][emoji6]

Antiope ja wiem, ze ciezko sie pogodzic jesli sie nie planuje potem kolejnych dzieci, sama jestem ciekawa kto u mnie mieszka, ale nam naprawde jest obojetne, moze przy kolejnym zaczne marudzic :laugh2:

Ja myślę że jak się rodzi pierwsza dziewczynka to wtedy naprawdę obojętne jest matce co będzie drugie. W drugą stronę jest odwrotnie.
Ba u mnie będzie trzecie a i tak skrycie marzę o siostrzyczce.
Po prostu rodzeństwo o jednej płci ma więcej plusów niż mieszane :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Antiope najwazniejsze ze zdrowy...Ja do tej pory miałam mocne przeczucie ze u mnie w brzuchu zamieszkuje ona,ale powoli nastawiam się ze może być inaczej . Też raczej nie planujemy więcej dzieci i córka byłaby spełnieniem marzeń. Ale myślę że chłopaki w niewielkim odstępie czasu będą mieć ze sobą świetny kontakt i i jaka oszczędność w garderobie :-p

Do góry