reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

ja mowie do niej no ej nie rob jaj, wazne, ze maly zdrowy, jej maz sie bardzo cieszy a ona wymysla i mowi caly czas mowilam, ze bedzie corka,syna pod uwage nie bralam...myslalam, ze jej przywale
Jak bym już miała córcię, to zdecydowanie łatwiej byłoby mi zaakceptować chłopca. Przy Bazylim też jakoś łatwiej przełknęłam, że syn, bo liczyłam że kolejna będzie córcia. No nic, muszę sobie jakoś psychicznie z tym poradzić. . Wiem, że się z tym pogodzę, ale chwilkę to musi potrwać. Na szczęście Bazyli odkąd wróciliśmy mega słodki, chyba, żebym się bardziej zaczęła cieszyć z kolejnego takiego słodziaka.

reklama
Jak bym już miała córcię, to zdecydowanie łatwiej byłoby mi zaakceptować chłopca. Przy Bazylim też jakoś łatwiej przełknęłam, że syn, bo liczyłam że kolejna będzie córcia. No nic, muszę sobie jakoś psychicznie z tym poradzić. . Wiem, że się z tym pogodzę, ale chwilkę to musi potrwać. Na szczęście Bazyli odkąd wróciliśmy mega słodki, chyba, żebym się bardziej zaczęła cieszyć z kolejnego takiego słodziaka.
Kochana znam to uczucie. Podejrzewam że ja w środę też będę miała doła. Jak mi potwierdzi syna.
Kuźwa ostatnia ciąża, marzenie córcia, a tu trzeci chłopiec.
No nic koleżanka polka tutaj w maju urodziła trzecia córkę [emoji122]
Czasami tak bywa.

Co by mnie tylko synowe nie szczypaly ukradkiem jak by miały się mną zaopiekować na starość. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Antiope, masz jeszcze trochę czasu do rozwiązania więc myślę że do tego czasu się oswoisz z tą myślą. Najważniejsze że synek zdrowy.
U mnie podobna sytuacja. Też się kolejny chłopiec zapowiada.

f2w3yx8d53zjrig5.png

U mnie z Zosi chyba najbardziej cieszy sie tesciowa. Ona ma 1 corke i 3 synow i 5 wnukow!:)))
Ja bardzo chcialam corcie od wielu lat w sumie od zawsze ale... obiecywalam sobie zawsze ze synka pokocham jak swojego!:))) ty tez pokochasz!:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje wielkich malych ludzi!!:)

A u mnie dziś dla odmiany wizyta z krostkami u dermatologa który na pierwszy rzut oka stwierdził, że to świerzb!![emoji33][emoji33]
A skąd to cholerstwo... Tego nie wie nikt! Póki co leczenie zapobiegawcze wapnem i jakas mascia na sterydach... Podobno bezpieczna... Oby do bobasa ta ani żadna potencjalna choroba nie dotarła[emoji20][emoji20]

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Gratuluje wielkich malych ludzi!!:)

A u mnie dziś dla odmiany wizyta z krostkami u dermatologa który na pierwszy rzut oka stwierdził, że to świerzb!![emoji33][emoji33]
A skąd to cholerstwo... Tego nie wie nikt! Póki co leczenie zapobiegawcze wapnem i jakas mascia na sterydach... Podobno bezpieczna... Oby do bobasa ta ani żadna potencjalna choroba nie dotarła[emoji20][emoji20]

a8doqqmz725nh9h0.png
o matko my swierzba ponad pół roku tepilismy.
nie tylko masciami ale tez pranie wszystkiego z octem i musieliśmy wszyscy w jednym czasie sie leczyć bo wracal....
masakra byla niewiadomo z kad i od kogo.

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry