reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Mam prosbe: ponizej moj wynik cytologii. Ktos wie co to znaczy? Moja gin powiedziala tylko ze drobna infekcja jest i ze do powrki po porodzie. Ogolnie to chyba niezly wynik? Sorry nie rozumiem tej nowej metody opisu:(
1467974254179.jpg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1467974254179.jpg
    1467974254179.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 347
reklama
Mam prosbe: ponizej moj wynik cytologii. Ktos wie co to znaczy? Moja gin powiedziala tylko ze drobna infekcja jest i ze do powrki po porodzie. Ogolnie to chyba niezly wynik? Sorry nie rozumiem tej nowej metody opisu:(Zobacz załącznik 762603

Nie martw się, gdyby było coś źle lekarz by alarmował. Cytologia ma nr od 1-4. zły wynik to 3 i 4. Jak jest źle to nie czeka się do porodu.

Nie martw się, gdyby było coś źle lekarz by alarmował. Cytologia ma nr od 1-4. zły wynik to 3 i 4. Jak jest źle to nie czeka się do porodu.
Dziekuje! Przepraszam zamartwiam sie wszystkim bez sensu i powodu od 3 dni. Wlasnie wrocilam z usg. Zosia mimo ze ma bezsensu sie zamartwiajaca matke to jest calkowicie zdrowa i idealna w rozmiarze jak na swoje 18 tyg i 3 dni. Ma prawie 15 cm i wazy 250gram. Nie mam tego niestety na zdjeciu ale na usg moglabym w pewnym momencie jej kazde zeberko policzyc! Oto Zofia:
1467983188018.jpg

Załączniki

• 1467983188018.jpg
    1467983188018.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 339
Dziekuje! Przepraszam zamartwiam sie wszystkim bez sensu i powodu od 3 dni. Wlasnie wrocilam z usg. Zosia mimo ze ma bezsensu sie zamartwiajaca matke to jest calkowicie zdrowa i idealna w rozmiarze jak na swoje 18 tyg i 3 dni. Ma prawie 15 cm i wazy 250gram. Nie mam tego niestety na zdjeciu ale na usg moglabym w pewnym momencie jej kazde zeberko policzyc! Oto Zofia:Zobacz załącznik 762615

No widzisz!!!
Wiedziałam że będzie dobrze! Teraz mamusia niech się uspokoi i odpocznie trochę po tych stresowych 3 dniach!
Daj Zośce pospać [emoji7]

Dziekuje! Przepraszam zamartwiam sie wszystkim bez sensu i powodu od 3 dni. Wlasnie wrocilam z usg. Zosia mimo ze ma bezsensu sie zamartwiajaca matke to jest calkowicie zdrowa i idealna w rozmiarze jak na swoje 18 tyg i 3 dni. Ma prawie 15 cm i wazy 250gram. Nie mam tego niestety na zdjeciu ale na usg moglabym w pewnym momencie jej kazde zeberko policzyc! Oto Zofia:Zobacz załącznik 762615

piekna Niunia :) super, ze wszystko jest ok :)

reklama
Do góry