reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Antiope dla mnie juz nub byl na chlopaka. Szkoda ze nie spelnilo Ci sie marzenie. Ja tez mowilam ze na dwojce skoncze wiec nigdy nie mow nigdy marzenia trzeba spelniac.

Agnesis I jak I cuebie @ przyszla staranka juz Sa? Powodzenua&&&&&&

Agucha piekny Jas

Lux dokladnie przy pierwszym nie ma znaczenia. Chyba Te emocje ze dziecko ze bede mama Sa tak olbrzymie ze bez znaczenia pkec

reklama
Bez tytułu.jpg Dowód

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 123
Antiope gratulacje zdrowego maluszka. Przykro mi ze nie spełniło sie Twoje marzenie ale cieszę sie ze z malym wszystko dobrze. Faktycznie na tym zdjeciu siusiak na 100 %.

Antiope dla mnie juz nub byl na chlopaka. Szkoda ze nie spelnilo Ci sie marzenie. Ja tez mowilam ze na dwojce skoncze wiec nigdy nie mow nigdy marzenia trzeba spelniac.

Agucha piekny Jas

Lux dokladnie przy pierwszym nie ma znaczenia. Chyba Te emocje ze dziecko ze bede mama Sa tak olbrzymie ze bez znaczenia pkec

Tak wlasnie skończyła się druga @. Starania raczej od kolejnego cyklu, bo coś mnie czasem pobolewa delikatnie w szyjce i ta @ byla dziwna, a gin za dwa tygodnie. Ale zobaczymy jak to wyjdzie ;)

Agucha piekny Jas

no moze temu, ze to pierwsze to mi wszystko jedno, mam kolezanke, ktora ma corke i w srode dowiedziala sie, ze bedzie teraz syn, jest zla, rozgoryczona i ja jej nie kumam, chciala to ma dziecko, mowi, ze baaardzo liczyla na druga corke i boi sie, ze synka nie bedzie umiala wychowac

no moze temu, ze to pierwsze to mi wszystko jedno, mam kolezanke, ktora ma corke i w srode dowiedziala sie, ze bedzie teraz syn, jest zla, rozgoryczona i ja jej nie kumam, chciala to ma dziecko, mowi, ze baaardzo liczyla na druga corke i boi sie, ze synka nie bedzie umiala wychowac
To ona chyba wyjątek i to taki yyy eee no coment

cb7wugpju04jz4q8.png

Cześć agnesis! Miło Cię widzieć :) Dziś dużo nas ma USG :)

Grama piękna Zosia! :) Niezła ulga, prawda? Na przyszłość pamiętaj, że nie ma się co denerwować, lepiej dmuchać na zimne ale jeszcze lepiej mieć pozytywne podejście.

Antiope już jest w trakcie wizyty! Antiope, mój Jaś trzyma kciuki za Narzeczoną! :D

Przedstawiam Jana :D na ostatnim zdjęciu wiecie co... :D
Agucha a co jest na ostatnim zdjęciu?
Kurde no ślepa jestem ale ptaszka tam nie widzę.

Antiope!!!
No to u mnie widać było bardzo podobny obrazek [emoji23][emoji16] od spodu
I w piz...u po sukieneczkach [emoji23][emoji23][emoji23]
Tyle par jajek co ja już obrobilam to chyba powinnam zostać mistrzynią [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] przy kolejnej parze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry