Trzymam kciuki bardzo mocnego!Już czekam jak na szpilkach na mojego D i wychodzimy, bo wizyta o 17. Mam nadzieję, że po pochwalę się córeczką. A jak nie, to synkiem.
reklama
@Antiope czekam na wieści o córci i bardzo mocno trzymam za to kciuki Grama80 super ze wszystko ok. Kurczę co za interpretacja wyniku ja zawsze miałam napisane tylko która grupa - I to czysto (ale taką zazwyczaj mają tylko kobiety, które nie współżyją), II to lekki stan zapalny, III to wykryto pojedyncze komórki nowotworowe, IV to liczne komórki nowotworowe.
Cześć agnesis! Miło Cię widzieć Dziś dużo nas ma USG
Grama piękna Zosia! Niezła ulga, prawda? Na przyszłość pamiętaj, że nie ma się co denerwować, lepiej dmuchać na zimne ale jeszcze lepiej mieć pozytywne podejście.
Antiope już jest w trakcie wizyty! Antiope, mój Jaś trzyma kciuki za Narzeczoną!
Przedstawiam Jana na ostatnim zdjęciu wiecie co...
Grama piękna Zosia! Niezła ulga, prawda? Na przyszłość pamiętaj, że nie ma się co denerwować, lepiej dmuchać na zimne ale jeszcze lepiej mieć pozytywne podejście.
Antiope już jest w trakcie wizyty! Antiope, mój Jaś trzyma kciuki za Narzeczoną!
Załączniki
agnesis
Fanka BB :)
Chłopak
16 cm 330g
Ważne, że zdrowy...
I nie ma mowy o pomyłce?
Masz rację najważniejsze, że zdrowy.
Kochana wiem co czujesz.Chłopak
16 cm 330g
Ważne, że zdrowy...
Ale najważniejsze tak jak piszesz, ważne że zdrowy. I jaki duży. Brawo.
Jak ci będzie przykro to pomyśl o mnie albo o k8sad naszej z bliźniakami.
My to już mamy prawie drużynę piłkarska [emoji23]
elifit
Moderatorka
Ja myślę że to początkowy szok i za niedługo zobaczysz ile to ma plusów
Gratki wizyty!
Gratki wizyty!
reklama
czesc przystojniakuCześć agnesis! Miło Cię widzieć Dziś dużo nas ma USG