reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Schudłam i to dosyć dużo czyli to ew może tłumaczyć ten spadek. Usg tarczycy miałam robione i wszystko w normie, ale dla świętego spokoju zbadam sobie wszystkie hormony

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Jeśli masz problem z niewydolną tarczycą i ona nie wyrabia, żeby produkować hormony dla całego ciała, to jak chudniesz, to masz mniej ciała które w te hormony trzeba zaopatrzyć i łatwiej tarczycy wyrobić z produkcją, więc wyniki się poprawiają.

Noooo ja już po :) ;) ;)
Wszystko z maluszkiem ok. Pojawił się pęcherz (na poprzednim USG go nie było i się martwiliśmy, czy wszystko ok); okazało się że poprzednio maluszek po prostu się wysiusiał. A ma czym siusiać bo chłopak na całego! :p Mój M. już szykuje piłkę i korki ;P
Ufff..... :) I łożysko poszło do góry, także ulga.

Mocne kciuki za pozostałe wizytujące dzisiaj dziewczyny!
Super, że dobre wieści po wizycie. Nie mam Cię na liście grudniówek (zauważyłam jak chciałam Ci płeć maluszka wpisać). Jeśli chcesz być na liście, to napisz do mnie pw z imieniem, swoim wiekiem, miejscowością w której mieszkasz, przewidywanym terminem porodu i płcią maluszka, oraz ewentualnie imieniem, które będzie nosił.

Masz rację, rzeczywiście pisała że leży w szpitalu i miała się odezwać ile będą ja trzymać. Oby wszystko było dobrze.

h4zpgov3o3h14ll7.png
Mam nadzieję, że brak wiadomości to dobra wiadomość, czyli, że wszystko u niej ok, więc nie ma za bardzo o czym pisać.

ja juz po.
badanie do przyjemnych nie należy. .. dwa razy sie wbijal ...
ogolnie sprawnie mu poszło. teraz pobolewa mnie brzuch i przez 3 dni mam brac nospe 3x dziennie .
zobaczymy co dalej.
dzieki za kciuki :*

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że już po. Wyniki na pewno będą dobre. Kiedy masz je dostać?

ja juz po.
badanie do przyjemnych nie należy. .. dwa razy sie wbijal ...
ogolnie sprawnie mu poszło. teraz pobolewa mnie brzuch i przez 3 dni mam brac nospe 3x dziennie .
zobaczymy co dalej.
dzieki za kciuki :*

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze , ze już po. Teraz odpoczywaj i sie nie stresuj, wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuku za Was!

@Tuiles Gratuluje udanej wizyty i chłopca!! :) Macie już imię wybrane?

3mam kciuki za pozostałe wizytujące!

reklama
Dziewczyny, jest wątek wysokie tsh- poczytajcie jeżeli was tarczyca martwi. Ja od 6tyg ciązy mam co 4/5 tyg wizytę u endokrynologa. Tsh, ft3, ft4 + po pierwszej wizycie przeciwciała i usg. Miłego dnia, udanych wizyt. :)

Do góry