reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Dziewczyny a tak w temacie FHR a płeć. Sprawdziłam wyniki moich dziewczyn i na genetycznym miały: jedna w 12tc 172bpm, druga w 14tc 162bpm, teraz 13tc I 158bpm. Ale na połówkowym tętno było już w granicach 140-145bpm. A jak było u Was w poprzednich ciążach na genetycznym?

Kindzia26a - bylo na plasko wlasnie wiec jeszcze wszystko przed nami

No Bo z reguly ok 12tc sie podnoszą u chłopców.
Bezsensu mówić : na dzień dzisiejszy wygląda mi na .. .... ale to sie może zmienić.
Jak moja będzie miała wątpliwości to powiem żeby nic nie mowila.
Jednak jak nub klasyczny w 13tc to potem na każdym etapie widac konkretnie plec

A w tych innych przypadkach to roznie moze byc takie moje zdanie.

reklama
Tez bym chciala juz wiedziec :D Ciekawosc mnie zzera i mam nadzieje, ze na wizycie 15nastego Maluch rozlozy nozki :p
Sluchajcie, w ktorym tygodniu robicie polowkowe? Ja wczoraj dostalam list z data ... 1 sierpnia. Wydaje mi sie to troche pozno.
No właśnie ja mam wyznaczone na 18t2d i się zastanawiam, czy to nie za wcześnie, bo jednak wolałabym bliżej 20 tc, ale podobno ta lekarka co robi ma potem urlop, a jak wróci, to już będzie za późno. Zapytam mojej gin, czy może mi kogoś innego polecić ewentualnie.

Dziewczyny a tak w temacie FHR a płeć. Sprawdziłam wyniki moich dziewczyn i na genetycznym miały: jedna w 12tc 172bpm, druga w 14tc 162bpm, teraz 13tc I 158bpm. Ale na połówkowym tętno było już w granicach 140-145bpm. A jak było u Was w poprzednich ciążach na genetycznym?
Bazyli na genetycznym w 12t5d miał puls 156. Z połówkowego nie mam (albo nie mogę znaleźć), ale na normalnej wizycie w 19t4d miał równo 140. Potem było w tych okolicach (od 138 do 145). Tym razem na genetycznym 12t1d tętno 161 więc w zasadzie podobnie. Zobaczymy co z tego będzie.

Do góry