reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Dziewczyny a tak w temacie FHR a płeć. Sprawdziłam wyniki moich dziewczyn i na genetycznym miały: jedna w 12tc 172bpm, druga w 14tc 162bpm, teraz 13tc I 158bpm. Ale na połówkowym tętno było już w granicach 140-145bpm. A jak było u Was w poprzednich ciążach na genetycznym?

Kindzia26a - bylo na plasko wlasnie wiec jeszcze wszystko przed nami

No Bo z reguly ok 12tc sie podnoszą u chłopców.
Bezsensu mówić : na dzień dzisiejszy wygląda mi na .. .... ale to sie może zmienić.
Jak moja będzie miała wątpliwości to powiem żeby nic nie mowila.
Jednak jak nub klasyczny w 13tc to potem na każdym etapie widac konkretnie plec

A w tych innych przypadkach to roznie moze byc takie moje zdanie.

reklama
Tez bym chciala juz wiedziec :D Ciekawosc mnie zzera i mam nadzieje, ze na wizycie 15nastego Maluch rozlozy nozki :p
Sluchajcie, w ktorym tygodniu robicie polowkowe? Ja wczoraj dostalam list z data ... 1 sierpnia. Wydaje mi sie to troche pozno.
No właśnie ja mam wyznaczone na 18t2d i się zastanawiam, czy to nie za wcześnie, bo jednak wolałabym bliżej 20 tc, ale podobno ta lekarka co robi ma potem urlop, a jak wróci, to już będzie za późno. Zapytam mojej gin, czy może mi kogoś innego polecić ewentualnie.

Dziewczyny a tak w temacie FHR a płeć. Sprawdziłam wyniki moich dziewczyn i na genetycznym miały: jedna w 12tc 172bpm, druga w 14tc 162bpm, teraz 13tc I 158bpm. Ale na połówkowym tętno było już w granicach 140-145bpm. A jak było u Was w poprzednich ciążach na genetycznym?
Bazyli na genetycznym w 12t5d miał puls 156. Z połówkowego nie mam (albo nie mogę znaleźć), ale na normalnej wizycie w 19t4d miał równo 140. Potem było w tych okolicach (od 138 do 145). Tym razem na genetycznym 12t1d tętno 161 więc w zasadzie podobnie. Zobaczymy co z tego będzie.

Do góry