reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Ostatnia @ 28 luty. Więc dziś teoretycznie 7t2d
Ale może to być wina słabego sprzętu czy raczej nie... :/
Jasne ze moze zobacz w piatek tydz temu lekarz na wizycie ledwo co widzial. Mowil ze może cos tam pulsuje ale nie byl pewny. Ja osoboscie mało widziałam. A jak trafilam do szpitala z krwawieniem dzien pozniej to dzidzie i serce widzialam. Taka różnica w sprzęcie.
agnesis
Jasne ze moze zobacz w piatek tydz temu lekarz na wizycie ledwo co widzial. Mowil ze może cos tam pulsuje ale nie byl pewny. Ja osoboscie mało widziałam. A jak trafilam do szpitala z krwawieniem dzien pozniej to dzidzie i serce widzialam. Taka różnica w sprzęcie.
To trochę mnie uspokoiłaś. Dzięki
cytrusowa85
Agnesis u mnie tez mlodsza a mam wielka nadzieje ze jest . Bonusowa OJ troche szkoda ale czwartek tez blisko. Ja pojade z synem . Antiope jak najwiecej zajec I czas szybciej zleci . Bedzie dobrze ja w to wierze
madzia.ch.1995
Agnesis ja OM miałam 1 marca czyli pozniej niz ty i dzidzia ma juz prawie 1cm i serduszko jak mocno mu bilo.
to w twoim przypadku na pewno sprzęt starszy chyba ze jakis lekarz niedoswiadczony.
to w twoim przypadku na pewno sprzęt starszy chyba ze jakis lekarz niedoswiadczony.
madzia.ch.1995
To nawet nie ma sie czym przejmować Glowa do góry i do przodu
Agnesis Ty się nie martw. Pamiętasz, ja miałam OM 22 lutego, tydzień przed Tobą a dopiero ostatnio cokolwiek lekarka zobaczyła. A wcześniej ZUPEŁNIE NIC. Ja bym na Twoim miejscu sprawdziła za tydzień ale nie martwiła się. Jeśli już coś się rusza, to znaczy, że JEST na co czekać. Nie denerwuj się.
cytrusowa85
Agnesis ja mocno wierze ze jest dobrze . Patrz u Agucha bylo malutkie a ostatnio uroslo wiecej I serduszko. Jak szlam na wizyte to nastawialam sie ze z OM bedzie 7t2d a byl tylko 5t2d . Takze 2tyg wyczekalam na ta dzisiejsza wizytę . I różne myśli ale czuje ze będzie dobrze. A OM 19 luty miałam takze wcześnie niż u ciebie
reklama