reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ostatnia @ 28 luty. Więc dziś teoretycznie 7t2d
Ale może to być wina słabego sprzętu czy raczej nie... :/

reklama
Ostatnia @ 28 luty. Więc dziś teoretycznie 7t2d
Ale może to być wina słabego sprzętu czy raczej nie... :/

Jasne ze moze zobacz w piatek tydz temu lekarz na wizycie ledwo co widzial. Mowil ze może cos tam pulsuje ale nie byl pewny. Ja osoboscie mało widziałam. A jak trafilam do szpitala z krwawieniem dzien pozniej to dzidzie i serce widzialam. Taka różnica w sprzęcie.

Jasne ze moze zobacz w piatek tydz temu lekarz na wizycie ledwo co widzial. Mowil ze może cos tam pulsuje ale nie byl pewny. Ja osoboscie mało widziałam. A jak trafilam do szpitala z krwawieniem dzien pozniej to dzidzie i serce widzialam. Taka różnica w sprzęcie.

To trochę mnie uspokoiłaś. Dzięki :)

Agnesis u mnie tez mlodsza a mam wielka nadzieje ze jest . Bonusowa OJ troche szkoda ale czwartek tez blisko. Ja pojade z synem . Antiope jak najwiecej zajec I czas szybciej zleci . Bedzie dobrze ja w to wierze

Gabinia, creativo - gratulacje, super zdjęcia:)

Agnesis, to faktycznie może zależeć od sprzętu. Ja mam wizytę w piątek i czasowo będę na podobnym etapie, ciekawe jak to będzie u mnie.

Agnesis ja OM miałam 1 marca czyli pozniej niz ty i dzidzia ma juz prawie 1cm i serduszko jak mocno mu bilo.
to w twoim przypadku na pewno sprzęt starszy chyba ze jakis lekarz niedoswiadczony.

Agnesis Ty się nie martw. Pamiętasz, ja miałam OM 22 lutego, tydzień przed Tobą a dopiero ostatnio cokolwiek lekarka zobaczyła. A wcześniej ZUPEŁNIE NIC. Ja bym na Twoim miejscu sprawdziła za tydzień ale nie martwiła się. Jeśli już coś się rusza, to znaczy, że JEST na co czekać. Nie denerwuj się.

Agnesis ja mocno wierze ze jest dobrze . Patrz u Agucha bylo malutkie a ostatnio uroslo wiecej I serduszko. Jak szlam na wizyte to nastawialam sie ze z OM bedzie 7t2d a byl tylko 5t2d . Takze 2tyg wyczekalam na ta dzisiejsza wizytę . I różne myśli ale czuje ze będzie dobrze. A OM 19 luty miałam takze wcześnie niż u ciebie

reklama
Do góry