reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Ale się denerwuję. Zostało jeszcze ponad 9 godzin do mojej wizyty.
Bedzie dobrze ale rozumiem ze sie denerwujesz. Ja przed każdą wizytą tak mam
Gabinia, creativo, Aneta gratulacje
Ja niestety dziś nie dam rady pojechać niemąż ma ważne spotkanie i z dziećmi nie zostanie. Będę musiała przełożyć wizytę na czwartek lub w najgorszym wypadku przyszły tydzień. A już się nastawiłam ale za Was dziewczęta trzymam kciuki mocno
Ja niestety dziś nie dam rady pojechać niemąż ma ważne spotkanie i z dziećmi nie zostanie. Będę musiała przełożyć wizytę na czwartek lub w najgorszym wypadku przyszły tydzień. A już się nastawiłam ale za Was dziewczęta trzymam kciuki mocno
Antiope
bonusowa współczuję tego przełożenia wizyty. Człowiek się już doczekać nie może, już dni odlicza, a tu nagle trzeba czekać jeszcze dłużej. Ja na szczęście mam blisko teściową i ona zostanie z synkiem, a ja pojadę z D. Sama chyba bym tam z nerwów umarła. Na poprzedniej wizycie pomimo, że w tej ciąży mam takie niskie ciśnienie, z nerwów miałam 130/80
madzia.ch.1995
Agnesis nic nie bylo widac czy co?
Co ci powiedzial?
Co ci powiedzial?
Ostatnia edycja:
agnesis
Było widać więcej niż dwa tygodnie temu. Był zarodek i pecherzyk zoltkowy i w ogóle pęcherzyki ciążowy dużo większy niż ostatnio, ale mówi że tętna jeszcze nie ma. Później coś poprzyblizal i pokazał i mówi "widać pojedyncze uderzenia, ale to jeszcze nie to". I powiem Wam że taka wyszłam rozżalona, że nie pamiętam ani o jakich witaminach mówił ani zdjęcia nie wzięłam i gdyby nie mój S na korytarzu to bym się rozpłakała, ale nie chciałam mu dokładać zmartwień.
reklama