reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

2134be23b95c372b50a0daf858a60a6f.jpg

dzidzia rośnie serduszko bije dziś mija 7,3 tyg ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzięki wielkie bałam się tej wizyty jak nie wiem chyba bardziej się stresowałam niż jak pierwszy raz szłam do gina haha ale warto było niezapomniany widok no i w końcu dotarło do mnie, że jednak jestem w ciąży i, że to nie sen :)

Hihi Gabinia twoja dzidzia leży sobie a moja postanowila sobie posiedziec :) hehe gratulacje niech nasze maleństwa rosną zdrowo :) creativo gratulacje pięknej dzidzi :)

No to dziewczyny to jutro wasza kolej i czekamy tylko na dobre wieści i zdjęcia :)

Hihi Gabinia twoja dzidzia leży sobie a moja postanowila sobie posiedziec :) hehe gratulacje niech nasze maleństwa rosną zdrowo :) creativo gratulacje pięknej dzidzi :)

No to dziewczyny to jutro wasza kolej i czekamy tylko na dobre wieści i zdjęcia :)
moja odpoczywa. matka z nerwami szaleje to ona grzeczna ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry