reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Agnesis na pewno wszystko jest ok, tylko sprzęt kiepski. następnym razem na pewno zobaczysz bijące serducho.
Kindzia dziękuję bardzo, ale jakoś nadmiar zajęć mi nie pomaga. Ale teraz położyłam synka spać. Umyję naczynia, ogarnę mieszkanie i chyba sama się zdrzemnę, to szybciej minie.
Kurcze nie wiem czy to z nerwów przed wizytą, czy z jakiego powodu, ale mnie coś dzisiaj serce kłuje :huh:

Jestem szczęśliwa. Emotikon smile Maluszek na miejscu i nawet większy niż wynika z om, czyli nie tylko nadgonił braki z przed 2 tygodni, ale i przegonił swój czas. Według om to 7t1d, a z usg wychodzi 8 tydzień i termin na 29 listopada. Serduszko bije 165 uderzeń na minutę. Dostałam również skierowanie na badania prenatalne, które mi przysługują na NFZ z racji wieku (skończone 35 lat). Myślałam, że jak chodzę do gin prywatnie, to będę musiała za nie płacić, a tu taka pozytywna niespodzianka. Jak to pani doktor stwierdziła: "Przynajmniej zaoszczędzi pani 500 zł". Jutro będę dzwonić, żeby się umówić na te badania, bo mam je wykonać między 11 tygodniem, a 13tygodniem i 6 dniem, czyli muszę je mieć między 16 a 29 maja. Następną wizytę u mojej pani doktor mam 10 maja

reklama
Antiope cudownie!!!!! Ale wieści ekstra!!!! Mój maluch tez w 2tyg zrobil 3!! Mam 8tc. A na prenatalne idę na nfz i prywatnie tez. Za ważne dla mnie to badanie żebym polegała tylko na nfz.

Do góry