reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
A koniec grudnia to jest teraz który tydzień ciąży?

5/6 tydzień dopiero,
to wtedy ja dopiero umawiałam wizyte w okolice 7 tygodnia i z myślą 4 ciąży dopiero sama się oswajałam, i takim sposobem w listopadowkach pocałowałam klamkę xD już pomijając problemy zdrowotne antybiotykoterapie i pokrzywke, ktora mnie do dziś dzień męczy z mniejszym lub wiekszym nasileniem

5/6 tydzień dopiero,
to wtedy ja dopiero umawiałam wizyte w okolice 7 tygodnia i z myślą 4 ciąży dopiero sama się oswajałam, i takim sposobem w listopadowkach pocałowałam klamkę xD już pomijając problemy zdrowotne antybiotykoterapie i pokrzywke, ktora mnie do dziś dzień męczy z mniejszym lub wiekszym nasileniem
Ale pamiętaj że są tacy którzy mają starsze ciążę - coraz więcej się dzieje, też już np mają straty za sobą i niektórzy mogą się tu blokować - nie da się dogodzić każdemu. Ja nie widzę już dużo osób dołączających (a że prowadzę kalendarz to jest to dla mnie zauważalne). Ktoś może tu zajrzeć i w II trymestrze - większość już jest raczej

5/6 tydzień dopiero,
Ja o pierwszej ciąży dowiedziałam się w 7 tygodniu. Teraz wiem od 4. A zrobiłam test na zasadzie „na pewno nie jestem w ciąży, bo 2 dni temu był negatywny”😂

Mój budowlańcem 😜 jak rodziłam 10 lat temu to kopał fundament pod garaż 🤣 Nie żałuję że go nie było. Czytam was i podziwiam. Mnie mdłości wyłączyły całkowicie. Do niczego się nie nadaję.
oj uwierz że mnie też. Choć dzisiaj jest ciut lepiej nie mam apetytu ale mdłości są lekki i przychodzą falami, które grają krócej może to po tych lekach. Przepraszam że się dziś nie odzywałam ale korzystaliśmy z pogody i sądziliśmy warzywa w ogródku może uda się coś wyhodować.

reklama