reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
A koniec grudnia to jest teraz który tydzień ciąży?

5/6 tydzień dopiero,
to wtedy ja dopiero umawiałam wizyte w okolice 7 tygodnia i z myślą 4 ciąży dopiero sama się oswajałam, i takim sposobem w listopadowkach pocałowałam klamkę xD już pomijając problemy zdrowotne antybiotykoterapie i pokrzywke, ktora mnie do dziś dzień męczy z mniejszym lub wiekszym nasileniem

5/6 tydzień dopiero,
to wtedy ja dopiero umawiałam wizyte w okolice 7 tygodnia i z myślą 4 ciąży dopiero sama się oswajałam, i takim sposobem w listopadowkach pocałowałam klamkę xD już pomijając problemy zdrowotne antybiotykoterapie i pokrzywke, ktora mnie do dziś dzień męczy z mniejszym lub wiekszym nasileniem
Ale pamiętaj że są tacy którzy mają starsze ciążę - coraz więcej się dzieje, też już np mają straty za sobą i niektórzy mogą się tu blokować - nie da się dogodzić każdemu. Ja nie widzę już dużo osób dołączających (a że prowadzę kalendarz to jest to dla mnie zauważalne). Ktoś może tu zajrzeć i w II trymestrze - większość już jest raczej

5/6 tydzień dopiero,
Ja o pierwszej ciąży dowiedziałam się w 7 tygodniu. Teraz wiem od 4. A zrobiłam test na zasadzie „na pewno nie jestem w ciąży, bo 2 dni temu był negatywny”😂

Mój budowlańcem 😜 jak rodziłam 10 lat temu to kopał fundament pod garaż 🤣 Nie żałuję że go nie było. Czytam was i podziwiam. Mnie mdłości wyłączyły całkowicie. Do niczego się nie nadaję.
oj uwierz że mnie też. Choć dzisiaj jest ciut lepiej nie mam apetytu ale mdłości są lekki i przychodzą falami, które grają krócej może to po tych lekach. Przepraszam że się dziś nie odzywałam ale korzystaliśmy z pogody i sądziliśmy warzywa w ogródku może uda się coś wyhodować.

reklama