Tak, po co mam czekać do 13 czy nawet 14 tygodnia, potem nie daj bób wyjdzie coś źle, kolejny stres w oczekiwaniu na amniopunkcję itp. Także jak tylko będzie możliwość to zrobimy - dodatkowo bajer w postaci 100% wiedzy co do płci więc sobie w wakacje ogarniemy baby shower
z gender reveal
My mamy 2 koty i 2 psy i królika - żadne nie jest rasowe bo wszystkie są interwencyjne, po przejściach, schroniskowe.
Czasami jesteśmy też domem tymczasowym dla różnych zwierząt więc ich liczba potrafi się u nas bardzo szybko zmieniać. Najwięcej mieliśmy 15 na raz
U mnie ciężko powiedzieć ale pewnie max. 4t2d - dlatego jeszcze w środę zrobię betę żeby wiedzieć czy mam się mocno stresować jak nic nie będzie czy nie
ale ja już będę miała USG co tydzień, potem może trochę zwolnię i zacznę robić co 2 tygodnie
Ja mam 12 letnie i 8 letnie - wszystko dawno oddałam, ale super mnie to cieszy bo jestem zakupoholiczką ale już całkiem sporo mam zebrane
Najtrudniej będzie z wózkiem bo nie umiem się zdecydowanie i pewnie tak jak z córką skończy się na 5 albo na 10
Jakbym miała normalne stosunki z rodzicami to bym się podzieliła przy jakiejś fajnej okazji po przez zdrapkę
Są zarówno takie ładne
Zobacz załącznik 1518939
Jak i takie, że nie każdy od razu będzie wiedział o co chodzi
Zobacz załącznik 1518940