Nel331
Fanka BB :)
No to superbyłam już na usg 5+4 i był pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to superbyłam już na usg 5+4 i był pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy![]()
z takim wynikiem też już bym czekała na USGNo to superto moim zdaniem nie ma sensu robić bety tylko czekać na kolejne usg ale wiesz, nikt Cię nie powstrzyma jak masz ochote
![]()
Ja miałam taka sama jak robiłam 1wsza.. Też niby wiedzialam od dxiewczyn że nie ma sensu robić przyrostu. Ale i tak poszłam byla 12 900niby 6+2 z @
Kiedy powinnam iść na przyrost w piątek?
O matko, ja miałam dokładnie tak samo, startowałam z 56 przy 168 wzrostu i skończyłam na 85 kg. Wyglądałam jakbym sama siebie zjadłaDziewczyny ja w pierwszej ciazy przytyłam prawie 30kg...z 50skoczylam na 80.... to było straszne bo mam 160cm wzrostu. Z trudem zrzuciłam do 55kg....boję się mega że znów tak będzie...oby nie bo pamietam że nawet wstawanie to była udręka![]()
ja mam dzisiaj spadek mocyKurczę mi się dziś zaczęły mdłości a cycki chcą odpaść![]()
Ja 3 dni po @ mialam 65 w poniedziałek teraz czekam ba dzisiejszy wynik raczej nic z tego nie będzie..Dziewczyny, a jaka bete miałyście w ok 2 tyg po owulacji ? Mi wyszło 274.8, 2 dni wcześniej 104 a jeszcze dwa dni wcześniej 31 wiec przyrost jest w normie ale jakoś mam wrazenie ze mimo wszysyko to mało
Lekarz mówił ze jest ok i żeby więcej nie robić bety , wizytę mam 05.05 ale nie ma szans bete zrobie jeszcze na pewno
polecam kefir, maślanka, jogurty naturalne. Powinny pomócPomóżcie proszę, bo nie wiem jak sobie poradzić a konkretnie chodzi o problem z zatwardzeniemjak sobie poradzić?