ziutella
Fanka BB :)
kwestia żelaza, są takie suplementy bezO widzidzicie ! To nie wiedziałam! Może stąd moje kłopoty...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kwestia żelaza, są takie suplementy bezO widzidzicie ! To nie wiedziałam! Może stąd moje kłopoty...
ja jadłam po kolei co mi pomogłoDziękuję za podpowiedź, ale masz na myśli razem ? Czy osobno
Jeśli bierzesz jakieś suplementy z żelazem to pewnie dlategoPomóżcie proszę, bo nie wiem jak sobie poradzić a konkretnie chodzi o problem z zatwardzeniem jak sobie poradzić?
Testy viazowe nieciemnieja dzień przed miesiączką były ledwo widoczne w dzień ten czulszy wyraźne kreski ten mniejczoly jasna ale widoczna a dzis ledwo widoczna wiem że kreska na teście nie jest wyznacznikiem ale zawsze kreska ciemniała wraz z rozwojem ciąży. Chciałam badanie na cito na dzis żeby się niestresowac i jest doplata 4 zl tak się dowiedziałam na infolini mówię babka w przychodni one że nietrzeba wynik będzie dzus po 17 najpóźniej a ja dalej czekam znów dzwonie na infolinię mówią że wprowadziły mnie te panie w błąd i teraz muszę czekać 1 dzień roboczy zwariuję..Kochana, ja 3 dni po spodziewanej @ miałam 95. Dwa dni pózniej 255. Dzisiaj pęcherzyk 1 cm i czekam na rozwój sytuacji.
Współczuję tego stresu... Ale żeby wyniki były dobreTesty viazowe nieciemnieja dzień przed miesiączką były ledwo widoczne w dzień ten czulszy wyraźne kreski ten mniejczoly jasna ale widoczna a dzis ledwo widoczna wiem że kreska na teście nie jest wyznacznikiem ale zawsze kreska ciemniała wraz z rozwojem ciąży. Chciałam badanie na cito na dzis żeby się niestresowac i jest doplata 4 zl tak się dowiedziałam na infolini mówię babka w przychodni one że nietrzeba wynik będzie dzus po 17 najpóźniej a ja dalej czekam znów dzwonie na infolinię mówią że wprowadziły mnie te panie w błąd i teraz muszę czekać 1 dzień roboczy zwariuję..
Testy viazowe nieciemnieja dzień przed miesiączką były ledwo widoczne w dzień ten czulszy wyraźne kreski ten mniejczoly jasna ale widoczna a dzis ledwo widoczna wiem że kreska na teście nie jest wyznacznikiem ale zawsze kreska ciemniała wraz z rozwojem ciąży. Chciałam badanie na cito na dzis żeby się niestresowac i jest doplata 4 zl tak się dowiedziałam na infolini mówię babka w przychodni one że nietrzeba wynik będzie dzus po 17 najpóźniej a ja dalej czekam znów dzwonie na infolinię mówią że wprowadziły mnie te panie w błąd i teraz muszę czekać 1 dzień roboczy zwariuję..
ja mam wręcz odwrotnie, chodzę do łazienki co prawie każdy posiłek albo co drugi :/Jeśli bierzesz jakieś suplementy z żelazem to pewnie dlatego