G
guest-1708243405
Gość
Który tydzień?Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty pięknie bije Człowiek całe 9 mm. Termin na 5 grudnia .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tydzień?Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty pięknie bije Człowiek całe 9 mm. Termin na 5 grudnia .
na opisie USG jest informacja, że 6+6Który tc?
6+6Który tydzień?
Ja w srode tez mialam glikoze bete tsh i morfologieja dzisiaj miałam test obciążenia glukoza i inne badania z krwi i moczu. Wizyta jutro i przepisanie nadal zastrzyków z heparyny. Nie wiem czy będzie mnie badał czy tylko przepisze receptę.
mi ginekolog przepisałJa się cały czas martwię, czy aby na pewno ten hematolog dobrze mi powiedział, że heparyna nie jest u mnie konieczna pomimo tych mutacji. Czy ginekolog może coś takiego przepisać, czy tylko hematolog? Czy jeśli dostanę od wizyty 6+0 to nie będzie już za późno?
Mi przepisał ginekolog od wizyty 4+1Ja się cały czas martwię, czy aby na pewno ten hematolog dobrze mi powiedział, że heparyna nie jest u mnie konieczna pomimo tych mutacji. Czy ginekolog może coś takiego przepisać, czy tylko hematolog? Czy jeśli dostanę od wizyty 6+0 to nie będzie już za późno?
Superaśnie!