Moni17.06
Fanka BB :)
Ja jutro o 15Tak w ogóle ,ktoś w tym tygodniu wizytuje oprócz mnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro o 15Tak w ogóle ,ktoś w tym tygodniu wizytuje oprócz mnie?
jutro o 15:00 mam fryzjeraJa jutro o 15
oby wyniki dali szybciej niż ostatnioja tez byłam w labo robić kolejny przyrost
obyoby wyniki dali szybciej niż ostatnio
Ja biorę, mój lekarz kazał mi aż do akcji serduszkaDziewczyny, a czy brała, któraś z was metformine? Niestety nie zapytałam się endokrynologa czy jak znajdę w ciążę czy mam odstawić. Na wizytę muszę czekać, nie mogę się tam dodzwonić i nie wiem co robić. Na wszelki wypadek w weekend nie brałam sioforu. Miałam dawkę 850 trzy razy dziennie.
mam Glucophage xr 1000 raz dziennie, najlepiej jak skontaktujesz się ze swoim lekarzem.Dziewczyny, a czy brała, któraś z was metformine? Niestety nie zapytałam się endokrynologa czy jak znajdę w ciążę czy mam odstawić. Na wizytę muszę czekać, nie mogę się tam dodzwonić i nie wiem co robić. Na wszelki wypadek w weekend nie brałam sioforu. Miałam dawkę 850 trzy razy dziennie.
Ja od rana pewnie juz sie bede srresowac ;pjutro o 15:00 mam fryzjera
Wizytę mam też jutro na 11 a na 17.40 mam fryzjera by podciąć włosy trochę młodej i mnieJa od rana pewnie juz sie bede srresowac ;p
a ja relaksować Jak ustalę swoją wizytę, to wtedy idź się relaksowaćJa od rana pewnie juz sie bede srresowac ;p