Mona.lisa
Fanka BB :)
Bardzo dobrzedostałam taką wiadomość "proszę utrzymać Siofor do wizyty kontrolnej bez zmian" Proszę też poza suplementami wprowadzić Acard 75 1xdz"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrzedostałam taką wiadomość "proszę utrzymać Siofor do wizyty kontrolnej bez zmian" Proszę też poza suplementami wprowadzić Acard 75 1xdz"
ja biorę heparynę, encorton i acardA bierze któraś z was ten acard? Czytałam, że to lek przeciw zakrzepowy.
Ja tez biorę acard,tylko ze nie 75 ale 150A bierze któraś z was ten acard? Czytałam, że to lek przeciw zakrzepowy.
ja też 150Ja tez biorę acard,tylko ze nie 75 ale 150
Tak jaA bierze któraś z was ten acard? Czytałam, że to lek przeciw zakrzepowy.
Ja mam Symformin 700 do 12 tc raz wieczorem brac.Dziewczyny, a czy brała, któraś z was metformine? Niestety nie zapytałam się endokrynologa czy jak znajdę w ciążę czy mam odstawić. Na wizytę muszę czekać, nie mogę się tam dodzwonić i nie wiem co robić. Na wszelki wypadek w weekend nie brałam sioforu. Miałam dawkę 850 trzy razy dziennie.
Ja biorę Pueria Uno, kwasu jest 0,8 z dwóch źródeł a i pan tabletka je bardzo dobrze ocenił.Dziewczyny jakie witaminy ciążowe suplementujecie oczywiście kwas foliowy to wiadomo. Ja w pierwszej ciąży która poroniłam bralam tylko folik. W drugiej szczesliwej ciąży lekarz kazał brać actifolin on ma 0,8mg a nie 0,4mg. Po pierwszym trymestrze kazał brać już 0,4 mg i tak kominie bo zanim zaszłam w ta ciążę to brałam ten 0,8 mg bo mi został jeszcze i tak go biorę dumą czy czasem nie powinnam brać tego mneijszego. Wizyta za tydzień we wtorek