Eli_eli
Zaciekawiona BB
Uświadomcie mnie pliz co to znaczy 6+0Ogromny ból piersi (zaczęłam spać w topie) i kłucie w podbrzuszu. Dziś 6+0.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uświadomcie mnie pliz co to znaczy 6+0Ogromny ból piersi (zaczęłam spać w topie) i kłucie w podbrzuszu. Dziś 6+0.
Ciąża trwa 6 tygodni zero dniUświadomcie mnie pliz co to znaczy 6+0
DziękiCiąża trwa 6 tygodni zero dni
Taki wynik wychodzi albo z pomiarów na USG albo jest wyliczony na przykład z daty ostatniej miesiączki
tak, w 4+5 ze względu na wcześniejsze CC. Musiałam sprawdzić czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu.Miałaś już usg?
To znaczy, że skończyłam 6 tydzień ciąży i rozpoczęłam 7. Ciążę ogólnie oznacza się tygodniami bo jest łatwiej i wiele rzeczy dzieje w odpowiednim etapie. Oznaczasz skończony tydzień i rozpoczęte dni kolejnego tygodnia.Uświadomcie mnie pliz co to znaczy 6+0
Oj ja też już poznałam ten patent spania w topie podbrzusze też jeszcze chwilami czuje, ale chyba trochę mniej niż na początku. Zaczynam też czuć delikatne mdlosci, ale to chwilami. Z jednej strony bym coś jadła cały czas, z drugiej strony na malo rzeczy mam ochotę w piątek mam usg i jestem ciekawa, czy będzie coś widać u mnie 5+4Ogromny ból piersi (zaczęłam spać w topie) i kłucie w podbrzuszu. Dziś 6+0.
Trzymam kciuki ! I czekam na dobrą nowinęOj ja też już poznałam ten patent spania w topie podbrzusze też jeszcze chwilami czuje, ale chyba trochę mniej niż na początku. Zaczynam też czuć delikatne mdlosci, ale to chwilami. Z jednej strony bym coś jadła cały czas, z drugiej strony na malo rzeczy mam ochotę w piątek mam usg i jestem ciekawa, czy będzie coś widać u mnie 5+4
Ja mam wszystkie chyba możliwe od zmęczenia przez bolesne piersi po mdłości niestety zajmujące coraz większe ilości dnia udało mi się upolować na jutro termin do ginekologa zobaczymy co tam się dzieje bo drugi dzień już plamie... Niby kawa z mlekiem mało obfite ale jednak przy poprzedniej ciąży nie miałam plamień a tu początek i już jakieś kwiatki zwłaszcza że krótko po CC to aż strach się baćDziewczyny jak tam samopoczucie? Jakieś dolegliwości?
lepiej pójść i sprawdzić. Jednak pół roku po CC to nie przelewki a trzeba mieć teraz pod kontrolą i dziecko i bliznę.Ja mam wszystkie chyba możliwe od zmęczenia przez bolesne piersi po mdłości niestety zajmujące coraz większe ilości dnia udało mi się upolować na jutro termin do ginekologa zobaczymy co tam się dzieje bo drugi dzień już plamie... Niby kawa z mlekiem mało obfite ale jednak przy poprzedniej ciąży nie miałam plamień a tu początek i już jakieś kwiatki zwłaszcza że krótko po CC to aż strach się bać