Calineczka1407
Fanka BB :)
Witamy, rozgość się na dłużej
Beta w normie, zostaje na dłużej <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy, rozgość się na dłużej
Ja jebe 5 dni jakim cudem 5 dni?Popieram z moim doświadczeniem z 5 dyniowa indukcja i 4 różnymi położnymi a i lekarzy 3 podczas porodu poznałam
U mnie pinki też zawsze wychodzą cienizny nawet jak duża beta
Trzymam ogromnie mocno, pamiętam jeszcze jak w styczniu zeszłego roku czułam to samo. Każdy ból brzucha to bałam się iść do toalety, że to na pewno początek końca a mój mały koniec właśnie śpi w pokoju obok także trzymam kciuki żeby to okazało się tylko niepotrzebnym stresem po stracie
Uparli się że urodzę naturalnie zaczęłam od balonika po którym zaczęły się skurcze ale jak wypadł miałam dopiero 3cm i zamiast mnie wtedy podpiąć pod oxy kazali mi iść spać... Rano było już 1,5cm wtedy pierwsza tura oxy i następnego dnia dali mi spokój bo znów miałam skurcze w trakcie wlewu a jak się skończyła porcja to wszystkie akcje porodowe się zatrzymywały, później cały poniedziałek pisały się skurcze na ktg ale nie szło rozwarcie i skończyło się na 3-ch turach oksy przebiciu pęcherza i cesarce bo na ostatnią oksytocynę już nawet nie reagowałam a byłam wycieńczona fizycznie nic więcej... bo jedyne co miałam na koniec to stawiania się macicy i bolesność po ciągłym sprawdzaniu rozwarcia także jak zaczęłam w sb to urodziłam w środę w nocy spałam a w dzień miałam skurcze tylko jakby totalnie bez rozwarcia zatrzymałam się na 3,5cm i koniec dalej nie szło mimo że mała napierała i wszyscy ciągle powtarzali że dziecko pięknie współpracuje i zaraz to musi ruszyćJa jebe 5 dni jakim cudem 5 dni?
Jezu.. na prawdę nie brzmi optymistycznieUparli się że urodzę naturalnie zaczęłam od balonika po którym zaczęły się skurcze ale jak wypadł miałam dopiero 3cm i zamiast mnie wtedy podpiąć pod oxy kazali mi iść spać... Rano było już 1,5cm wtedy pierwsza tura oxy i następnego dnia dali mi spokój bo znów miałam skurcze w trakcie wlewu a jak się skończyła porcja to wszystkie akcje porodowe się zatrzymywały, później cały poniedziałek pisały się skurcze na ktg ale nie szło rozwarcie i skończyło się na 3-ch turach oksy przebiciu pęcherza i cesarce bo na ostatnią oksytocynę już nawet nie reagowałam a byłam wycieńczona fizycznie nic więcej... bo jedyne co miałam na koniec to stawiania się macicy i bolesność po ciągłym sprawdzaniu rozwarcia także jak zaczęłam w sb to urodziłam w środę w nocy spałam a w dzień miałam skurcze tylko jakby totalnie bez rozwarcia zatrzymałam się na 3,5cm i koniec dalej nie szło mimo że mała napierała i wszyscy ciągle powtarzali że dziecko pięknie współpracuje i zaraz to musi ruszyć
U mnie 1 badania tak Zobacz załącznik 1512972
Już nawet nie pamiętam bólu, za to mam bąbla który jest najwspanialsza istotą na świecie więc chcę druga taka istotęJezu.. na prawdę nie brzmi optymistycznie
Szanuje ze zdecydowałaś się na drugie
Wysoka beta. Spokojnie możesz iść USG
A powtarzać przyrost?
Bo ostatnio też miałam tak wysokie i dupa blada. Sam pęcherzyk..