dokładnie tak, objawy mogą być a może ich nie być to nic nie oznacza. Głowa do góryJa Ci powiem od siebie że w poprzedniej ciąży jakiekolwiek objawy ciążowe miałam dopiero w 7 tytoniu a w 9 nagle wszystkie zniknęły. Oczywiście przeczytałam cały internet i co: że już po ciąży. Musiałam jakoś przetrwać do wizyty która była w 11 tc a tam śliczny bombelek do mnie pomachał z brzucha
reklama
Jak już uspokoisz się w kwestii braku objawów to potem pojawią się kolejne rzeczy. Jak pierwszy raz poczujesz ruchy to potem będziesz się zastanawiać dlaczego mało się rusza, a czy nie za bardzo aktywny to wszystko jeszcze przed nami. Tylko spokój może nas uratować dziewczynyDzięki dziewczyny przepraszam ale siedzę w domu i czytam te wszystkie fora. Nie mam nawet się komu wygadać, bo w sumie wiem, ze nawet najlepsza znajoma siedzi teraz w pracy i ma swoje zajęcia. Także nie chce zawracać jej tylka. Mąż w pracy ale wkurza się, ze mam czarne myśli. Dzisiaj gin. Zobaczymy czy będzie widać coś poza pęcherzykiem, bo 5 dni temu był tylko on.
G
guest-1708243405
Gość
Jak już Bóg da i urodzę, to zapraszam wszystkie na kawę i ciastko za tą cierpliwość
pluto_nova
Moderator
ja jeszcze nie wiemTak w ogóle ,ktoś w tym tygodniu wizytuje oprócz mnie?
ZoskaJoaska79
Aktywna w BB
Ja dziś powtórkę bety robiłam i siedzę jak na szpilkachTak w ogóle ,ktoś w tym tygodniu wizytuje oprócz mnie?
pluto_nova
Moderator
ja tez byłam w labo robić kolejny przyrostJa dziś powtórkę bety robiłam i siedzę jak na szpilkach
Mario95
Fanka BB :)
Ja się wybieram czwartek lub piątek żeby się upewnić czy nadal wszystko dobrze a chce skorzystać z okazji że jestem na urlopie w pl bo na codzień mieszkam w DETak w ogóle ,ktoś w tym tygodniu wizytuje oprócz mnie?
VERONICA89
Fanka BB :)
ja właśnie dzisiaj mam wizytęTak w ogóle ,ktoś w tym tygodniu wizytuje oprócz mnie?
reklama
Dziewczyny, a czy brała, któraś z was metformine? Niestety nie zapytałam się endokrynologa czy jak znajdę w ciążę czy mam odstawić. Na wizytę muszę czekać, nie mogę się tam dodzwonić i nie wiem co robić. Na wszelki wypadek w weekend nie brałam sioforu. Miałam dawkę 850 trzy razy dziennie.