reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

Ja Ci powiem od siebie że w poprzedniej ciąży jakiekolwiek objawy ciążowe miałam dopiero w 7 tytoniu a w 9 nagle wszystkie zniknęły. Oczywiście przeczytałam cały internet i co: że już po ciąży. Musiałam jakoś przetrwać do wizyty która była w 11 tc a tam śliczny bombelek do mnie pomachał z brzucha :)
dokładnie tak, objawy mogą być a może ich nie być to nic nie oznacza. Głowa do góry 😃

reklama
Dzięki dziewczyny ❤️ przepraszam ale siedzę w domu i czytam te wszystkie fora. Nie mam nawet się komu wygadać, bo w sumie wiem, ze nawet najlepsza znajoma siedzi teraz w pracy i ma swoje zajęcia. Także nie chce zawracać jej tylka. Mąż w pracy ale wkurza się, ze mam czarne myśli. Dzisiaj gin. Zobaczymy czy będzie widać coś poza pęcherzykiem, bo 5 dni temu był tylko on.
Jak już uspokoisz się w kwestii braku objawów to potem pojawią się kolejne rzeczy. Jak pierwszy raz poczujesz ruchy to potem będziesz się zastanawiać dlaczego mało się rusza, a czy nie za bardzo aktywny 😅 to wszystko jeszcze przed nami. Tylko spokój może nas uratować dziewczyny 🥰

reklama
Dziewczyny, a czy brała, któraś z was metformine? Niestety nie zapytałam się endokrynologa czy jak znajdę w ciążę czy mam odstawić. Na wizytę muszę czekać, nie mogę się tam dodzwonić i nie wiem co robić. Na wszelki wypadek w weekend nie brałam sioforu. Miałam dawkę 850 trzy razy dziennie.