wiktoria708
Fanka BB :)
Ja tez pierwszePodziwiam was ja to dopiero pierwsze i w pełni przerażenia mimo iż wiekiem pewnie przoduje jako pierworodka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez pierwszePodziwiam was ja to dopiero pierwsze i w pełni przerażenia mimo iż wiekiem pewnie przoduje jako pierworodka
Ja byłam 6+0 był zarodek z bijącym serduszkiemCześć, kiedy wybieracie się na pierwsze wizyty do ginekologa?
Ja się właśnie zastanawiam na kiedy się zapisać, moja beta z wczoraj to 309 .
u mnie syn z maja 2022 coś czuję że będzie meksyk, szczerze to już się bojęOoo..u mnie będzie 19 miesięcy. Córka lutego 2022
u mnie synek z maja 2022Super
U mnie 18 miesięcy Nie spodziewałam się, że tak szybko nam się uda z drugim bobo.
Ale pokaż mi post w którym napisałam że ten kod używa się w ogóle do L4 - była mowa o kodzie na ciążę czy w ogóle taki istnieje - i tak istniejeTak, pęcherzyk.
W tym sęk - że mówisz o kodzie na ciążę, ale nawet nie doczytałaś dokładnie kiedy tego kodu sie używa. Na zwolnieniu tego nie wpiszą bo to nie choroba a stan. Dlatego należy o tym pamiętać bo potem kobiety mają problemy w ZUS (i znów odsyłam do grupy matki kontra ZUS) kiedy przy kontroli wypalają, że mają zwolnienie "na ciążę". Rozmawialiśmy cały czas o zwolnieniach i do tego nawiązuje.
super, gratulujęJa byłam 6+0 był zarodek z bijącym serduszkiem
kurczę właśnie kam dylemat bo 30.04 wyjeżdżamy na dwa tygodnie na wakacje i chciałabym się umówić 26-28 na wizytę bo wtedy będzie jakoś 28.04 bodajże 6+0 i coś by mi już powiedzieli co nie? Bo jak wrócimy to będzie już 8 coś i nie będę sobą na wyjeździe jak nie pojadę na wizytę wcześniej. Problem w tym ze mój lekarz w kalendarzu ma dopiero wolne od 8 maja….Cześć, kiedy wybieracie się na pierwsze wizyty do ginekologa?
Ja się właśnie zastanawiam na kiedy się zapisać, moja beta z wczoraj to 309 .
Ja też pierwsze, w ogóle pierwsza ciąża, panikuje o wszystko Mam 29 lat.Podziwiam was ja to dopiero pierwsze i w pełni przerażenia mimo iż wiekiem pewnie przoduje jako pierworodka
O, u mnie na 6+0 było już widać serduszkoU mnie pierwsza wizyta 17.04. Moja ginekolog też miała terminy na maj, ale powiedziałam, że jestem w ciąży i znalazła wcześniejszy termin. Na pierwszej wizycie będzie 6+0