A u mnie będzie 16 lat różnicyJak fajnie, że jest nas trochę z taką małą różnicą
reklama
pluto_nova
Moderator
u mnie (jak ciąża dotrwa do rozwiązania) 17 i 14 latA u mnie będzie 16 lat różnicy
Alexz89
Fanka BB :)
Mam głupie pytanie - jeśli nie chcesz to nie odpowiadaju mnie (jak ciąża dotrwa do rozwiązania) 17 i 14 lat
Czy Twoje dzieci wiedzą o waszych staraniach? Mówicie im o całej sytuacji?
Alexz89
A przypomnij ile masz lat?Podziwiam was ja to dopiero pierwsze i w pełni przerażenia mimo iż wiekiem pewnie przoduje jako pierworodka
pluto_nova
Moderator
tak, są na bieżąco, wiedzą o poronieniach i odwiedzali mnie w szpitalu na oddziale ginekologicznym jak miałam operację Chcę ich nauczyć, że poronienia to nie jest coś o czym nie powinno się rozmawiać, a normalna sytuacja, która może spotkać każdego. Mam starszego syna i młodszą córkę i chcę by potrafili odnaleźć się w takich sytuacjachMam głupie pytanie - jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj
Czy Twoje dzieci wiedzą o waszych staraniach? Mówicie im o całej sytuacji?
Alexz89
Bardzo fajne podejście. Już od "małego" będą potrafiły odnaleźć się w trudn tych sytuacjach. No i super, że i wy nie robicie z tego tajemnicy przed dziećmi.tak, są na bieżąco, wiedzą o poronieniach i odwiedzali mnie w szpitalu na oddziale ginekologicznym jak miałam operację Chcę ich nauczyć, że poronienia to nie jest coś o czym nie powinno się rozmawiać, a normalna sytuacja, która może spotkać każdego. Mam starszego syna i młodszą córkę i chcę by potrafili odnaleźć się w takich sytuacjach
Jovi
32 we wrześniuA przypomnij ile masz lat?
Alexz89
phi... rodziłam pierwsze w wieku 3332 we wrześniu
reklama
Calineczka1407
32 we wrześniu
Ja będę miała 33 w sierpniu - tzw. stara pierwiastka