reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Mam głupie pytanie - jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj 😊
Czy Twoje dzieci wiedzą o waszych staraniach? Mówicie im o całej sytuacji?
tak, są na bieżąco, wiedzą o poronieniach i odwiedzali mnie w szpitalu na oddziale ginekologicznym jak miałam operację 😉 Chcę ich nauczyć, że poronienia to nie jest coś o czym nie powinno się rozmawiać, a normalna sytuacja, która może spotkać każdego. Mam starszego syna i młodszą córkę i chcę by potrafili odnaleźć się w takich sytuacjach

tak, są na bieżąco, wiedzą o poronieniach i odwiedzali mnie w szpitalu na oddziale ginekologicznym jak miałam operację 😉 Chcę ich nauczyć, że poronienia to nie jest coś o czym nie powinno się rozmawiać, a normalna sytuacja, która może spotkać każdego. Mam starszego syna i młodszą córkę i chcę by potrafili odnaleźć się w takich sytuacjach
Bardzo fajne podejście. Już od "małego" będą potrafiły odnaleźć się w trudn tych sytuacjach. No i super, że i wy nie robicie z tego tajemnicy przed dziećmi.

reklama