reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

Ja ograniczyłam kawę do jednej parzonej kawy dziennie, z jednej łyżeczki. Póki mnie nie odrzuciło to piję. Herbatę parzę krócej, bo też piję 1/2 dziennie, ale owocowe w pojemności 500ml. Colka wleciała w święta, ale już nie mam ochoty na gazowane.

reklama
Melduje się z wynikami w 14dpo😍

Załączniki

• IMG_9345.jpeg
    IMG_9345.jpeg
    43,7 KB · Wyświetleń: 128
Ja mam wizytę u mojej gin 05.05 (będzie 7tc) ale mam zaklepany termin z pakietu zdrowotnego u innego gin na 21.04 i nie zamierzam go zwalniać :D chociaż pęcherzyk zobaczymy, jak wszystko dobrze pójdzie.
W ogóle pierwszą ciążę miałam w pandemii i na żadne USG mąż nie mógł pójść ze mną. A teraz nie mamy z kim dziecka zostawić więc też nie pójdzie :( ale może koło 20tc dogadam się z moją gin żebyśmy mogli przyjść w trójkę. Chociaż raz, żeby zobaczył jak to jest.

Mi doszedł dziś prog, 24,5. Kolejna dobra wróżba bo w ostatnich biochemach był niższy. Czyżby tym razem miało się udać? Aż się boję tak pomyśleć :p

Ja mam wizytę u mojej gin 05.05 (będzie 7tc) ale mam zaklepany termin z pakietu zdrowotnego u innego gin na 21.04 i nie zamierzam go zwalniać :D chociaż pęcherzyk zobaczymy, jak wszystko dobrze pójdzie.
W ogóle pierwszą ciążę miałam w pandemii i na żadne USG mąż nie mógł pójść ze mną. A teraz nie mamy z kim dziecka zostawić więc też nie pójdzie :( ale może koło 20tc dogadam się z moją gin żebyśmy mogli przyjść w trójkę. Chociaż raz, żeby zobaczył jak to jest.

Mi doszedł dziś prog, 24,5. Kolejna dobra wróżba bo w ostatnich biochemach był niższy. Czyżby tym razem miało się udać? Aż się boję tak pomyśleć :p
Co gabinet i lekarz to inne postępowanie. Ja też miałam w pandemii i mąż mógł być ze mną na każdym badaniu (choć fakt - byłam grzeczna i miła i lekarz może też dlatego inaczej nas traktował bo moja znajoma miała wchodzić sama). Teraz idę sama ale na prenatalnych młoda zostawiamy u babci a mąż będzie ze mną. Może pogadaj z lekarką czy chociaż na prenatalnych możecie wejść razem?

Hejo, witam się z wami 🥰
Dwie bety zrobione, termin z aplikacji 13 grudnia ale owulacja była później więc termin ustalimy po usg z zarodkiem. ☺️

Ostatnia edycja:
Hejo, witam się z wami 🥰
Dwie bety zrobione, termin z aplikacji 13 grudnia ale owulacja była później więc termin ustalimy po usg z zarodkiem. ☺️

Na pokładzie córka z 2014 i córka z 2022. ☺️
Hej 😊 Gratulacje ❤ ile miesięcy różnicy będzie między młodszą córką a grudniowym bobasem?

Tez mam córkę z 2022

reklama