reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

Cześć, beta pozytywna, ledwo wyłapana 8dpo 😂 Witam się nie wiem na jak długo, bo byłam też na sierpniowych 2022, lutowych 2023, marcowych 2023 i listopadowych 2023, ale za każdym razem musiałam się żegnać 😝 Chciałabym zadomowić się tu na dłużej, ale zobaczymy co czas pokaże. Termin wg apki 27.12
Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię ♥️♥️♥️♥️
I Hope Please GIF

reklama
Ja dziś bylam na kontrolnym usg i chcąc nie chcąc został mi wdrożony tryb maksymalnego oszczędzania się i leżenia, bo mam dwa rozwarstwienia (nie chce nawet mówić do czego prowadza, każda z nas się domyśla). Jedno rozwarstwienie juz sie tak jakby zrasta, ale drugie jest świeże i niewiadomo, w którą to stronę pójdzie. Oczywiście kolejny stres :( nawet o tym nie czytam, zeby się nie natknąć na jakieś złe historie z tym związane. Teraz do poniedziałku leżę w łóżku i w moze się czegoś nowego dowiem na wizycie za 6 dni. Trzymajcie kciuki ♥️
Ojej, trzymam kciuki, ale to jakieś komplikacje po cesarce?
Cześć, beta pozytywna, ledwo wyłapana 8dpo 😂 Witam się nie wiem na jak długo, bo byłam też na sierpniowych 2022, lutowych 2023, marcowych 2023 i listopadowych 2023, ale za każdym razem musiałam się żegnać 😝 Chciałabym zadomowić się tu na dłużej, ale zobaczymy co czas pokaże. Termin wg apki 27.12
Tyś to zaliczyła tych wątków :( oby to już był ostatni :p przynajmniej dopóki nie zawalczycie o kolejne bobo.

Moja beta z dzisiaj 185, w piątek (4 dni temu) 9,7 więc wzrost piękny, ale planuję jeszcze iść w sobotę a potem może jeszcze w czwartek. Ostatnio dopiero po tygodniu wyszedł zły wzrost więc jeszcze nie otwieram bezalkoholowego szampana :p

Za to TSH skoczyło do 3,5 :/ mam dzwonić w piątek do endo prosić żeby mnie wcisnęła.

Witasz się tu do końca 😏😏😏 czyli ja na mikołajki Ci wysyłam zdjęcie mojego Bobka jak wychodzimy ze szpitala a Ty mi w święta z porodówki 😌🤗

reklama