reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Jak ktoś jest przeciwnikiem zabiegów pielęgnacyjnych to wiadomo, że nie będzie farbował, laminował itp. I tu raczej nie ma znaczenia czy jest w ciąży czy nie.

Siwe włosy, odrost itp. to jedno - ale ja np. bardzo źle psychicznie się czuję w moim naturalnym kolorze włosów więc jak mam mieć pogorszenie depresji to wolę farbować.

Tak samo jak wiadomo, że lepiej nie brać żadnych leków w ciąży, ale czasem się nie da

Czekaj, policzę... ;-) Od ilu nie trzeba, można albo trzeba? :-D

Ja swego czasu miałam specjalnie siwe (szare włosy) i mega polecam xD
Coś w tym stylu:

Przechwytywanie.JPG

Hehe wiedziałam, że zaraz się zacznie. 😅 to był sarkazm, że zależy ile. Wiadomo, że w ciąży bym nie ufarbowała. Ale nie napadam na kobiety, które to robią. 🤣 Ich wybór. Pytanie było osobiste, więc i moja wypowiedź osobista.

Ja mam siwki przy czarnych włosach, co prawda pojedyncze pasma ale nie farbuje :) w ciąży mam wrażenie że pogorszyła mi się alergia, więc wolę nie ryzykować ewentualnej dodatkowej :) w sumie i tak miałam schodzić z koloru na swój ciemny brąz, więc okazja w sam raz :D

No ja się zdecydowałam ostatecznie , z tych bezpiecznych farb to fryzjerka mówiła że tak naprawdę w każdej coś jest, ja nie farbowałam pół roku , więcej nie dałam rady , mam rudy kolor włosów , tak jak ktoras z dziewczyn pwoiedziala że to zdrowie psychiczne siada !

To znowu ja 🫣 dziewczyny czy któraś z Was słyszała o cholestazie , albo może borykała się z tym problemem,wczensiej lub teraz , u mnie niestety jest podjerzenie , zastanawiam się jak to się przekłada na praktykę ..leczenie dietę być może

reklama
To znowu ja 🫣 dziewczyny czy któraś z Was słyszała o cholestazie , albo może borykała się z tym problemem,wczensiej lub teraz , u mnie niestety jest podjerzenie , zastanawiam się jak to się przekłada na praktykę ..leczenie dietę być może
A jakie miałaś objawy? Czy to wyszło w badaniach?