Ja mam totalnie porąbane sny potrafiłam śnić że mama wbiła mi palce w stawy biodrowe i czułam ogromny ból tak straszny że pionizacja po CC to przyjemny masaż. Mam z mamą super stosunki więc tym bardziej porąbany sen obudziłam się zapłakana i zlana potem a praktycznie nie śnie w nocy normalnie a jak już to prędzej sny erotyczne w ciąży miewałam i też mam fazy że potrafię się obudzić o 4 na siku i wracam i sufitówka i np 2h czytania o testach nipt bo nie zasne bez odpowiedzito tak jak ja...zasypiam w sekunde,ale w nocy budzę się i mnie zalewa fala myśli I się męczę,żeby znów zasnąć...a rano nieprzytomna
Patrzyłam na vinted jakoś nie ciągnie mnie do drugiego nowego ale szukam fajnego jeden za drugim wiem że w niektórych tak jest fajnie że dziecko w miarę widać i nie ma obawy że jedno zasłania drugie a w tych obok siebie to boje się że będę wtedy zupełnie pozbawiona mobilnościCo do wózków rok po roku to namierzyłyscie juz cos ciekawego?
Tez wstępnie coś tam w necie oglądałam
I te gadole w podwójnych wózkach wydają mi się takie małe .... a bobo i zimowa wyprawka to może być wyzwanie
U mnie tylko jedna koleżanka ma Kaję i na razie pół roku więc ciężko ocenić ale wydaje się też szybko wszystko łapać i być chętnym dzieckiem nam się teraz wstępnie dla dziewczynki widziałoby Hanka byłaby Hela i Hania. Hanki które znam to zorgowne dziewczyny i zawsze sobie ogarną znajomości i sytuację tak że nie są stratne lubię takie cechy u ludzino Kaja to do roku aniołek a po roku to taka agentka