Mój na całe szczęście już wyrósł z wózka . Choć ostatnio dla własnej wygody poszłam na zakupy do osiedlowego sklepu z wózkiem@Kajmi robie tak samo jak Ty, z wynikami Sanco pójdę na prenatalne
I już wstępnie oglądam podwójne wózki…![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój na całe szczęście już wyrósł z wózka . Choć ostatnio dla własnej wygody poszłam na zakupy do osiedlowego sklepu z wózkiem@Kajmi robie tak samo jak Ty, z wynikami Sanco pójdę na prenatalne
O losie co za cudne ocyska!
to tak jak ja...zasypiam w sekunde,ale w nocy budzę się i mnie zalewa fala myśli I się męczę,żeby znów zasnąć...a rano nieprzytomnaJa to wieczorem zasypiam bez problemu, ale jak się w nocy obudzę to tona czarnych myśli uniemożliwia mi spokojny sen...
Co do wózków rok po roku to namierzyłyscie juz cos ciekawego?@Kajmi robie tak samo jak Ty, z wynikami Sanco pójdę na prenatalne
A co do imion macie jakieś w planach?
Ja mam prawie 11 miesięczną Zosię. Na porodówce pytali czy jesteśmy pewni, że tak chcemy dać na imię dziecku bo Zośki ponoć wszystkie charakterne.A ma ktoś córkę Zosię? Bardzo podoba mi się to imię i też słyszałam że Zośki to Zośki![]()
Mi podoba się dla dziewczynki Dalia a chłopiec.... może Jerzyk ale to bardzo wstępne typy .... do negocjacji z mężemA co do imion macie jakieś w planach?