Mój na całe szczęście już wyrósł z wózka . Choć ostatnio dla własnej wygody poszłam na zakupy do osiedlowego sklepu z wózkiem Ciekawe jak zareaguje na to, że ktoś inny będzie jeździł w jego wózku, a nie on.@Kajmi robie tak samo jak Ty, z wynikami Sanco pójdę na prenatalne
I już wstępnie oglądam podwójne wózki…
reklama
O losie co za cudne ocyska! Pytam o imię bo na fasolę mówimy roboczo Stachu ale kto wie co tam się kryje i lubię posłuchać o imionach i charakterach my mamy Helene i stanowczo pokrywa się z tym co słyszałam o Helenach sama nauczyła się siadać w wieku 7 miesięcy z leżenia na brzuchu bo jej się podobalo a matka nie chciała sadzać wulkan dziecko
Mona.lisa
Fanka BB :)
U nas podobniejak tam u was bo u nas bunty
to tak jak ja...zasypiam w sekunde,ale w nocy budzę się i mnie zalewa fala myśli I się męczę,żeby znów zasnąć...a rano nieprzytomnaJa to wieczorem zasypiam bez problemu, ale jak się w nocy obudzę to tona czarnych myśli uniemożliwia mi spokojny sen...
Uszek
Co do wózków rok po roku to namierzyłyscie juz cos ciekawego?@Kajmi robie tak samo jak Ty, z wynikami Sanco pójdę na prenatalne
I już wstępnie oglądam podwójne wózki…
Tez wstępnie coś tam w necie oglądałam
I te gadole w podwójnych wózkach wydają mi się takie małe .... a bobo i zimowa wyprawka to może być wyzwanie
A co do imion macie jakieś w planach?
Dla dziewczynki Zosia dla chłopca nie wiem. Mamy syna Antosia.
Uszek
Ja mam prawie 11 miesięczną Zosię. Na porodówce pytali czy jesteśmy pewni, że tak chcemy dać na imię dziecku bo Zośki ponoć wszystkie charakterne.A ma ktoś córkę Zosię? Bardzo podoba mi się to imię i też słyszałam że Zośki to Zośki
Nasza Zosia jest spokojna, większość rzeczy w domu mogę z nią zrobić i uwielbia spacery. Jedynie co to pare razy budzi się w nocy ale myślę, że to przez zęby.
reklama
Uszek
Mi podoba się dla dziewczynki Dalia a chłopiec.... może Jerzyk ale to bardzo wstępne typy .... do negocjacji z mężemA co do imion macie jakieś w planach?
Marzy mi się druga córka.