reklama
Uszek
Fanka BB :)
Tez właśnie chciałabym obok siebie. Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś używanego wózka w dobrym stanie.Myśle jeszcze o przedziale cenowym, z tańszych x lander fakt, gondola mega mała…. mam zapisany adbor duo lux. Ale mi zależy aby gondola i spacerówka były obok siebie a nie za sobą.
Uszek
Pieknę imiona .... mam słabość do kwiatowych imion.Moja pierwsza córka miała być Dalia ale wyszła Lilia. Druga ma Rita.
U nas będzie Aniela lub Feliks.
Nam mówili, że Antki są bardzo energiczne i się sprawdziło Jest go wszędzie pełno, pomysłów tysiąc na minutę. Nie może się nudzić bo zaraz coś wymyśla. Jak bym miała mieć rok po roku z moim żywiołowym dzieckiem to chyba bym osiwiała, ale dużo rzeczy już mu można wytłumaczyć bardzo jest mądry, dużo rozumie więc to jest najlepszy moment u nas na drugieJa mam prawie 11 miesięczną Zosię. Na porodówce pytali czy jesteśmy pewni, że tak chcemy dać na imię dziecku bo Zośki ponoć wszystkie charakterne.
Nasza Zosia jest spokojna, większość rzeczy w domu mogę z nią zrobić i uwielbia spacery. Jedynie co to pare razy budzi się w nocy ale myślę, że to przez zęby.
Butterfly.
no Kaja to do roku aniołek a po roku to taka agentkaO losie co za cudne ocyska! Pytam o imię bo na fasolę mówimy roboczo Stachu ale kto wie co tam się kryje i lubię posłuchać o imionach i charakterach my mamy Helene i stanowczo pokrywa się z tym co słyszałam o Helenach sama nauczyła się siadać w wieku 7 miesięcy z leżenia na brzuchu bo jej się podobalo a matka nie chciała sadzać wulkan dziecko
reklama
Kosinka94
Moderator
U nas nie Zosia, ale dziecko aniołek do 3 roku życia. Aktualnie agentka jakich mało, bardzo bystra. Testy powalające i trafne. Jesteśmy górale kliszczaccy, u nas się godo a nie mówi. Ona łączy tutejsza gwarę z wyrafinowanymi słowami z książek. Czasem dziadki mają problem żeby ją zrozumiećJa mam prawie 11 miesięczną Zosię. Na porodówce pytali czy jesteśmy pewni, że tak chcemy dać na imię dziecku bo Zośki ponoć wszystkie charakterne.
Nasza Zosia jest spokojna, większość rzeczy w domu mogę z nią zrobić i uwielbia spacery. Jedynie co to pare razy budzi się w nocy ale myślę, że to przez zęby.