reklama
pluto_nova
Moderator
superMiałam dziś wizytę, jest pęcherzyk 1cm, w środku pęcherzyk żółtkowy, wszystko ok
J
Jta
Gość
Beta jest super i tego się trzymaj!Ja właśnie dostałam wyniki. W środę beta ponad 9000, dziś ponad 14000. Martwi mnie trochę progesteron, w środę wynosił 22,50 dziś 20,50. A w tamtym tygodniu w czwartek wynosił 31
J
Jta
Gość
U mnie też wizyta 27.04Nie martw się - jest dobrze czekaj spokojnie na USG - swoją drogą mamy tego samego dnia
olka11135
Fanka BB :)
Ja bym chciała drugą córke ale ten początek zupełnie jest inny. Mąż sugeruje że będzie syn
Mi jest wszystko jedno. Jakbym bardzo miała wybierać to wolałabym chłopca bo uważam, że mężczyźni mają łatwiej w życiu. Ale córka uparła się na siostrę i nie przyjmuje nic innego do wiadomości więc lepiej żeby była dziewczynka
Choć moim marzeniem zawsze były bliźnięta 2k2o - chłopiec i dziewczynka, ale u mnie szans na to zero, bo zwykle mam pojedynczą owulację
Miałam dziś wizytę, jest pęcherzyk 1cm, w środku pęcherzyk żółtkowy, wszystko ok
Fantastycznie
Ja właśnie dostałam wyniki. W środę beta ponad 9000, dziś ponad 14000. Martwi mnie trochę progesteron, w środę wynosił 22,50 dziś 20,50. A w tamtym tygodniu w czwartek wynosił 31
Progesteron jest skokowy więc nie ma co się tym przejmować i tak jest bardzo dobry
Afja-Anetka
Ja mam 3 synów.
Przeglądam imiona dla 4 syna
Przeglądam imiona dla 4 syna
wiktoria708
Nie strasz w przyszłą niedziele jedziemy na wakacje i trasa ma 15h xDW sumie w pierwszej ciąży nie miałam mdłości więc może coś w tym jest jedynie w 10tc, słyszałam że pod tym względem jest najgorszy, jak jechałam autem w dłuższą trasę to nasiliła mi się choroba lokomocyjna (mam ją całe życie). Przesiadłam się z mężem żeby prowadzić i już było spoko, potem jakiś czas na wszelki wypadek prowadziłam ale szybko wróciło do normy.
Elph
O nie, a to będzie 10tc?Nie strasz w przyszłą niedziele jedziemy na wakacje i trasa ma 15h xD
reklama