reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Wiecie co nie chce broń boże czegoś narzucać komukolwiek, ale jak już będzie ta prywatna grupa, to może też ustalimy jakieś zasady.?
Jak byłam na poprzedniej grupie, to właśnie zasada zostania tam było odezwać się przynajmniej raz na 2 tygodnie, bo wiadomo na prywatnej, może zaczniemy wrzucać zdjęcia brzuszków, naszych dzieci, jakieś problemy intymne itp i chyba nie będziemy chciały, żeby ktoś tylko i wyłącznie czytał, ale też był aktywny :).
Właśnie miałyśmy taką zasadę i bardzo dużo osób odpadło, bo kompletnie przestały się odzywać, a pod koniec juz zostały tylko i wyłącznie te najbardziej aktywne, bo dziewczyny zaczęły pisać tylko i wyłącznie "hej" jeden raz na dwa tygodnie, żeby je nikt nie wyrzucił..
I oczywiście jeżeli któraś wiedziała, że nie będzie aktywna dłuższy czas, to dała znać, że odcina się póki co i odezwie się za jakiś czas i było okej :).
Oczywiście nic nie narzucam zrobicie jak uważacie, podsyłam tylko pomysł :)
tylko proszę nie wprowadzać limitów pisania tzn. ograniczeń 🤣🤣 ani długości wypowiedzi 🤣🤣
Kochane co myślicie o tych wynikach Pappa? Jedynie co to wie trochę zmartwiłam ryzykiem przedwczesnego porodu… aczkolwiek lekarka nie dzwoniła wiec chyba jednak jest okejZobacz załącznik 1407560
ja bym się tym nie przejmowała. To ryzyko tego porodu przedwczesnego przeważnie jest takie jak ty masz. Ja bynajmniej miałam takie i było wszystko ok. Ja a podejrzewam że u mnie może być liczba dwucyfrową a mimo to wczoraj przez telefon uslyszlam że wszystko jest ok.
A czy jesteście jeszcze w stanie mi powiedzieć czy w tych przepływach jest wszystko dobrze? Zobacz załącznik 1407578
słońce ja myślę że jakby było coś nie tak to zwrócili by ci na to uwagę.

reklama
tylko proszę nie wprowadzać limitów pisania tzn. ograniczeń 🤣🤣 ani długości wypowiedzi 🤣🤣
ja bym się tym nie przejmowała. To ryzyko tego porodu przedwczesnego przeważnie jest takie jak ty masz. Ja bynajmniej miałam takie i było wszystko ok. Ja a podejrzewam że u mnie może być liczba dwucyfrową a mimo to wczoraj przez telefon uslyszlam że wszystko jest ok.
słońce ja myślę że jakby było coś nie tak to zwrócili by ci na to uwagę.
Masz racje. ❤️ Niepotrzebnie siedzę i się modlę nad tymi wynikami.

Hej. Dziewczyny jak sobie radzicie z mdłościami wymiotami? Chyba próbowałam wszystkiego i nic nie pomaga. Cały dzień mdłości z rana i wieczorem ciągle wymioty waga mi spadła aż o 6 kg a tu początek 14 tygodnia i nic nie pomaga 😔
chyba jedynym rozwiązaniem jest przeczekanie, w końcu kiedyś musi to minąć :D ale wiem co czujesz niestety… mi nie pomaga nic i codziennie modlę się żeby już minęło

@marsi89 , kochana absolutnie takich limitów nikt nie chce, właśnie piszcie jak najwięcej, będzie fajnie, aktywnie :) chociaż nie powiem, że ciężko się, to nadrabia wieczorem jak dzieciaczki padną 😁
no ja właśnie najwięcej pisze jak jestem w pracy, bo wtedy mam czas. A w domu to zawsze coś.
Ja po wizycie. Wszystko ok. Nie wiem, gdzie pisać 🙈 nawet zdjęcia nie mam, bo zajęci byliśmy oglądaniem płci...chyba chłopak 🙈 a ja czułam Zosię 🤣🤣🤣
póki się nie urodzi to nic pewnego, takie może jeszcze Zosia się okazać🙂
@Purrfect 29.06 kolejna wizyta, 2.08 połówkowe
który jesteś tydzien? Już dostałaś skierowanie na połówkowe?

reklama
Do góry