Nantes
Fanka BB :)
nie mija ! Trzęsę się jak galaretka wieczoramiDziewczyny powiedzcie mi czy Wam dalej jest zimno ? Czy już u Was mija ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mija ! Trzęsę się jak galaretka wieczoramiDziewczyny powiedzcie mi czy Wam dalej jest zimno ? Czy już u Was mija ?
Dobra dziękuje za pocieszenie że nie tylko ja tak mam hehenie mija ! Trzęsę się jak galaretka wieczorami
Ja też ale w ciągu dnia mam zwiększona potliwość. Nigdy nie miałam z tym problemu wcześniejnie mija ! Trzęsę się jak galaretka wieczorami
Ja też jestem grudniowa i też 23 grudzieńJa mam urodziny 23.12.i bardzo sobie chwale z rodzina zawsze urodziny wyprawiamy w 1 lub 2 dzień swiat, a znajomi przychodzą tydzień przed świetami. Bardzo się cieszę ze jestem z grudnia, bo np. teraz wszyscy już maja 30 lat a ja wciąż 29
O dokładnie, mam identycznieJa też jestem grudniowa i też 23 grudzień
Powiem Wam dziewczyny, że marzył mi się grudniowy dzidziuś. Piękny czas święta, choinka
Pamiętam, że do 18 stki zawsze wszystko obchodziłam prawie ostatnia, ale im człowiek starszy to zawsze rok do przodu i młodszy
ja biorę mama DHA Premium +, a czemu? Rozważam dołożenie Choliny z Prenacaps do tegoDziewczyny czy któraś z Was bierze może mama dha?
Pytam bo mąż ostatnio rozmawiał ze znajomą na temat mdlosci w ciąży po pregnie plus i pregnie dha. Ja aktualnie właśnie stosuje te witaminy i ledwo funkcjonuje i zastanawiam się czy to faktycznie wina witamin i na co je zmienićja biorę mama DHA Premium +, a czemu? Rozważam dołożenie Choliny z Prenacaps do tego